Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 30. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui oled abielus, suuna oma energia pere ja koduga seotud ettevõtmistesse. Lähedastega koos annab mõndagi ära teha, et oma elukvaliteeti parandada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on raske kallist inimesest aru saada. Kui ta tundub külm ja osavõtmatu, ära muutu pealetükkivaks. Anna armsamale ruumi ja püüa mõistev olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled mängulises meeleolus ja kuigi sa seda sihilikult ei plaani, paned kaaslaste närvid üsna kõvasti proovile. Sa ei võta elu kuigi tõsiselt, pigem on see sinu jaoks seiklus.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Küllap on su vaja palju ringi liikuda, erinevatel üritustel käia ja ajada asju inimestega, kellega sa varem kokku puutunud ei ole. Võõrastega suhtlemine võib küllaltki väsitav olla.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Selleks, et sul oleks hea olla, vajad tunnet, et näed hea välja. Niisiis tasub välimuse nimel vaeva näha, sest see loob hea meeleolu ning suurendab veelgi su enesekindlust.

Neitsi
23. august – 22. september

Usalda rohkem neid, kellega sul on ühine minevik. Vanemad ja lapsepõlvesõbrad võivad osutuda märksa paremateks nõuandjateks kui inimene, keda sa armastad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Päeva esimesel poolel võib sind oodata romantiline üllatus. See võib sind esmapilgul isegi natukene ehmatada, oled lausa heldinud. Oska oma vaimustust väljendada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sinu soovid ja tahtmised on praegu hoopis suuremad tegelikest võimalustest. Ürita selles, mis on sinu jaoks praegu reaalselt kättesaadav, rohkem positiivset näha.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suhteid arendades võid tunda, justkui tormaksid peaga vastu seina. Targem oleks rahulikult võtta ja tegeleda äriasjadega, hoidudes liigsest riskimisest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid märgata midagi ülimalt olulist, mis seniajani kahe silma vahele on jäänud. Nüüdne kogemus annab olulisi vihjeid selleks, et tulevikus õige rada leida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võib tekkida vajadus lahendada mingeid tööalaseid jamasid. Kui sul on täna puhkepäev, varitseb oht, et ikkagi võidakse tööprobleemide pärast helistada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on võimalus teha palju rõõmu inimestele, kes on sind toetanud ja aidanud; võimalik, et kohati isegi seadnud sinu huvid enda omade ees esikohale. Väljenda tänu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval aastal oled julge ja tegus. Sinu plaanid on suured, on oht, et võtad ette rohkemgi kui teha suudad. Ära ürita mitut suurt projekti korraga alustada, tee arukaid valikuid. Isiklikes suhetes vajad õrnust ja kindlustunnet. Kodu peab sinu jaoks olema paik, kus saad rahus ja turvalisuses jõudu koguda.