Danny ElfmanFoto: Capital Pictures/Scanpix
Inimesed
29. november 2019, 15:25

„Simpsonite“ helilooja põhjustas paanika – „See sari saab otsa.“

„Simpsonite“ tunnusmeloodia looja Danny Elfman tekitas seriaali fännide seas paanika, väites intervjuus, et „Simpsonid“ jõuab peatselt lõpule. „Olen kuulnud, et tal on praegu käsil viimane aasta.“

Matt Groeningi loodud „Simpsonid“ on maailma pikim animasari ning kõigi aegade pikim USA komöödiasari. Maikuus jõudis lõpule „Simpsonite“ 30. hooaeg ning legendaarne telepere oli jõudnud 669. osani. Varem olid käinud jutud, et 30. hooaeg jääb viimaseks, kuid  tänavu veebruaris kuulutati, et tellitud on ka 31. ja 32. hooaeg. Viimase jooksul jõuab „Simpsonid“ 700. osani. 32. hooaeg peaks 2021. aastal lõpule jõudma 713. episoodiga. 

1989. aastal „Simpsonite“ tunnusmeloodia loonud Elfman (66) aga väitis veebikülje Joe.ie podcast'is, et tema teada jõuab sari lõpule. „Päris kindlalt ma seda ei tea, aga olen kuulnud, et praegu on käsil viimane aasta.“ Kuid „Simpsonite“ tegevprodutsent Al Jean tõttas Twitteris tulekahju kustutama. „Oleme kõik tänulikud, et see artikkel POLE TÕSI,“ säutsus Jean, viidates Briti lehe The Guardian artiklile. Fännid tundsid meeletut kergendust. „Aitäh, mees. Ma ei julgenud seda linki ennist klikkidagi,“ tunnistas üks. 

Elfman ütles intervjuus, et „Simpsonite“ menu ja pikaealisus vapustavad teda. „Saage aru, kui ma „Simpsonitele“ muusikat luues kirjutasin ühe napaka pala ning olin kindel, et seda ei kuule eales mitte keegi, sest minu arvates polnud sellel sarjal vähimaidki šansse.“ Elfman oli veendunud, et „Simpsonitele“ tõmmatakse kolme osa järel vesi peale. 

Telekanali Fox esindaja pole „Simpsonite“ võimalikku lõppemist kommenteerinud.