Saara KadakFoto: Alar Truu
Inimesed
29. november 2019, 14:57

Saara Pius Meelis Tomsoni kriitikast: ükski mees ei tohiks öelda võõrale naisele, et ta ei peaks lapsi saama

Hiljuti rääkis Saara Pius "Terevisioonis", kuidas tal on emana olnud hetki, kui lahistab vetsupõrandal nutta. Meelis Tomson kirjutas sel teemal blogipostituse, mis pani Piusi aga kulmu kergitama.

Meelis Tomson kirjutab blogis, et tahaks nutvaid naisi aidata, aga ta ei oska. "Ega mul siin muud polegi tegelikult öelda. Lihtsalt olen selliseid lugusid ka enne meediast märganud ja need situatsioonid jäävad minu jaoks pisut arusaamatuks. Miks emad nutavad? Mis neid nutma ajab? Mida teha, et enam ei nutetaks? Tahaks lihtsalt selliseid naisi aidata, aga ei oska, sest ma ei tea, miks nad nutavad."

"Minu kogemus 1,4 aasta imetamisega oli lihtsalt väga raske ja iga öö sai magada 2-4 tundi kokku. Heal juhul. Ja tõesti olid mõned korrad, kui olin nõrk. Ma usun, et ma pole ainuke sellise kogemusega. Mehel pole rindu. Ja usu, me proovisime kõike! Aga nüüd on kõik parimas korras ja ammu unustatud!" vastab Saara Instagramis Tomsonile.

Pius on tänulik naistele, kes talle kirjutasid ja ütleb, et naised peavad teineteist toetama. "Ükski mees, kes pole olnud rase, pole sünnitanud, pole imetanud ja pole konstantselt poolteist aastat magamata olnud, ei tohiks öelda võõrale naisele, et ta ei peaks lapsi saama, kui too paaril õhtul jõuetusest korraks nõrk oli ja julges seda välja öelda."