Inimesed

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA

VIDEOINTERVJUU | Üllar Luup: „Kui isiklikku elu või suhteid ei ole, siis on suguelu ka raske.“ (5)

LISA KOMMENTAAR

4. detsember 2019, 07:17
Mustkunstnik saab sinust siis kui muudad vee kullaks. Teatavasti naftat nimetatakse mustaks kullaks, siis nafta asemel vee kasutamine muudab vee mustaks kullaks. Veest vesiniku eraldamiseks on elektrolüüsi aparaat. Internetis nimetatakse seda hho generator. Vaata w w w .instructables.c o m seal kirjeldavad kuidas ehitada hho genekat. HHO genekas toodab vesiniku koguses mis kohe tarvitatakse,siis ei saa tekkida õnnetust. Vesinikku kasutatakse sisepolemismootoreis kütusena ja hoonete kütmiseks samuti.
pealkirjast3. detsember 2019, 08:20
...isiklikku elu ... . Kas jälle näpukas või pole vältel selged? Vist peaks olema isikliku (üks k täht). Selline tähelepanematus jätab lehest ebaprofessionaalne mulje.
...3. detsember 2019, 09:41
Isikliku - mille?, isiklikku - mida?
Jaanus3. detsember 2019, 02:04
"see hinnaline putukate kogu oli puruks pekstud, lapsed omaarust mängisid. " Miks sa valetad ?!!! Seda putukate kogu pole mitte keegi puruks peksnud. Su lauasahtlid olid lukustatavad. Sulgesid peamise lauasahtli ja teised sulgesid automaatselt. Sinu kasuisale ei meeldinud,et sa tapad putukaid nende kogumise eesmärgil. Su laua sahtlid olid täis tikutopse putukatega milledes putuka keredes olid nõelad. See ei tundunud olevat teaduslik pilt aga oli suisa sadistlik. Putukate surnuks piinamine...Isa käskis sul putuka kogu likvideerida kuna sa olid lauasahtlitest teinud natsiohvrite massihaua...
no mida3. detsember 2019, 07:58
putukas ja natsiohver massihauas?