Merylin NauFoto: Merili Kevvai
Inimesed
28. november 2019, 23:00

„Rannamaja“ Merylin aktipiltidega teenimisest: teoreetiliselt ma tööl käima ei peaks (17)

"Rannamajast" tuntud Merylin Nau teatas mõni aeg tagasi, et on loonud lehele Onlyfans lehekülje, kuhu laeb üles aktifotosid, mille nägemise eest tuleb maksta. Veidi hiljem andis naine teada, et annetab suure osa tulust loomade varjupaigale. Nüüd paljastab Merylin Kroonikas ka kui palju ta nendega teeninud on. 

"Otsustasin loomadele annetada just sellel põhjusel, kuna loomad on mulle alati olnud hingelähedane teema ning olen sellist eeskuju saanud väiksest peale juba oma vanematelt ja vanaemalt," sõnab ta. 

Kuid kuidas läheb Meyrlini aktifotodel, mida ta internetis müüb ning tänu millele said ka varjupaiga asukad suure annetuse? "Onlyfansi pärast pole vaja muretseda, subscribereid (jälgijaid - toim.) on seal koguaeg ning teoreetiliselt tööl ma käima eraldi ei peaks," tunnistab tõsielutäht.

"Arvestades sellega, et olen veres juba ärinaine, siis mõtlen alati uusi ideid välja ning võtan sealt, kust saab. Loomulikult tuleb selliseid ideid veel tulevikus, mis saavad olema ka teistelegi kasulikud, seega jääge ootama," lisab ta.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.