Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 29. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Saad ootamatus olukorras vastassoo tähelepanu osaliseks. Paraku pole see seda tüüpi tähelepanu, nagu sa oodanud oleksid. Seetõttu võid tunda kiusatust põgeneda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

See, et sa tead, kui hea sa oled, ei mängi täna eriti suurt rolli. Pead seda ka teistele tõestama, aga pelgalt ilusast naeratusest ei piisa. Vaja on konkreetseid tegusid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mingi oluline asi on nüüd teistmoodi kui varem ja selleks, et edasi minna, pead rohkem pingutama. Sul pole võimalust kohustustest kõrvale hiilida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sõpru ei pea olema küll palju, aga kindlasti olgu nad usaldusväärsed. Mõistad, kes on sõbrad ja kes on lihtsalt meeldivad kaaslased.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Eriti juhul, kui teed vaimset tööd, on lootust saada mõni lisatöö, mis toob rahalist kasu. Nõuandjaid on palju ning küllap aitavad sind kõige rohkem meessoost kolleegid. l

Neitsi
23. august – 22. september

Sul õnnestub mõtteid täpselt sõnadesse panna ja osavalt argumenteerides oma tahtmist saada. Võib olla lahkarvamusi kaaslastega, mis viivad tulise vaidluseni.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Koostöös kolleegidega esineb tõrkeid. Võimalik, et nad on rohkem oma isiklike huvide eest väljas ega suuda seetõttu keskenduda ühistele töistele eesmärkidele. b

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Üsna rahutule nädalale järgneb rahulik reede, mil tunned, et ei tahagi pidutseda ega pillerkaaritada, vaid pigem tasapisi omaette nokitseda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pead millestki loobuma. Oled pikka aega suutnud elu niimoodi sättida, et sa pole pidanud seda tegema, küll aga on nii mõnigi teine olnud sunnitud sinu pärast oma plaane ümber sättima.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suudad oma head mõtted teoks teha. Alusta pikaajalisi ja energiamahukaid projekte. Suudad asjad süsteemselt ja mõistuspäraselt käima lükata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind üritatakse raamidesse suruda, lükates sulle kaela mingid uued kohustused. Tõsi küll, olid neist varemgi teadlik, kuid oled siiski üllatunud, kuivõrd põhjaliku tööga tegu on.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tegutse plaanipäraselt ja ära võta emotsioonide ajel ette ootamatuid rahalisi tehinguid. Äriasjus riskeerimine ei too praegu head. Pigem on karta, et sellega kaasnevad tagasilöögid.