Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
29. november 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 2.–8. DETSEMBER | Skorpion hädas suhetega, Kaljukits solvub omaette (3)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

SKORPION on sel nädalal suhetega hädas. Keegi, kellest te väga hoolite, on kuidagi tõre ja eemalolev. Püüate mis püüate, aga teete sellele suhtele lõpu. Ei saa asja. Nädala keskel tundub teile, et kõik on valesti ja pahupidi, energia on nullis, aga ei jää te konutama, ajate selja sirgu ja rühite edasi. Nädalavahetus toob häid uudiseid. 

AMBUR on nagu pidurdamatu, tal on nii palju tegemisi, et tunneb end käsist-jalust seotuna. Keegi käib teile oma soovidega tõeliselt pinda, muutub ahistavaks ja tüütuks. Nädala keskel ilmub välja inimene minevikust, aga Ambur ei sobra vanades suhetes, päris konkreetselt blokite ära. Nädala teine pool toob uue alguse, tunnete end selles väga koduselt ja mugavalt, saate tunnustust, tähelepanu ja mõjute kuidagi maagiliselt. Nädala lõpus on amburil kahetised tunded, süümekad ja võidurõõm. 

KALJUKITS üritab sel nädalal järjekindlalt jätta kõigile muljet, et tal on suur armastus ja meeletult romantikat. Armastus ongi, aga kirge selles suhtes ei ole. Tegelikult on teil mure, et oma kaaslaseni üldse kuidagi jõuda, ta on käeulatusest kaugemal, nii tunnete hinges. Nädala teises pooles püüate kõigest hingest teda hellitada ja hoida, aga ikka on kuidagi kaugel. Hinges tunnete soovi kõik sinnapaika jätta, aga kahjuks loeb teile teiste arvamus liiga palju. Solvute omaette. 

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.