Gary Rhodes 1998. aastal.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
28. november 2019, 15:06

Omaksed kinnitavad kuuldusi, et staarkokk suri peatrauma tagajärjel

59 aasta vanuses surnud Briti kokandusguru Gary Rhodesi omaksed kinnitavad viimaks kuuldusi, et ta suri peatrauma tagajärjel.

Jamie Oliverile ja Gordon Ramsayle telekokanduses teed rajanud Rhodes,  kes oli juba 26aastaselt teeninud esimese Michelini tärni, suri Dubais. Telekokk oli seal aastaid töötanud ja juhatas kaht restorani. Ühtlasi oli värvikal staarkokal käsil uue telesarja väntamine. Sarja tegijad teatasid eile, et Garyt oli tabanud võtete vaheajal oma kodus haigushoog. Ent Briti kõmuajakirjanduses levisid kuuldused, et Rhodesile oli saatuslikuks saanud kukkumine.

Nüüd tegi Rhodesi pere ajalehele Evening Standard avalduse, milles tunnistas "valusatele oletustele lõpu tegemiseks", et Gary oli oma kodus kokku varisenud. Seljataga olnud edukas päev ITV uue sarja väntamisel. "Gary naasis üliõnnelikult koju, et veeta koos abikaasa Jenniega õdus õhtu. Pärast õhtusööki aga varises Gary õnnetuseks nende kodus kokku ja viidi haiglasse, kuid suri paraku aju kõvakelmealuse hematoomi tagajärjel."

Rhodesi abikaasa Jennie ja pojad paluvad üldsuselt ja ajakirjanduselt võimalust neid tabanud tragöödiat omaette rahus leinata.