Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. november 2019, 22:24

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 28. november (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pingutad, et saada paremat positsiooni ja seeläbi ka rahalisi vahendeid, millega oma tegevust arendada. Mõnes kolleegis võib su tegevus vastuseisu tekitada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Paraku on oht, et sa ei suuda oma võimeid ja võimalusi realistlikult hinnata. Julgelt riskantseid ettevõtmisi alustades võid peagi ummikusse jõuda. i

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pead midagi ette võtma, et oma aega paremini ära kasutada. Ühest küljest on see täna raske, sest mõtted on üsnagi hajevil; teisalt aga on see hädavajalik.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui sinult laenu palutakse, uuri parem, kas saaksid kuidagi teistmoodi aidata. Raha kipub käest kergesti kaduma, samas on selle teenimine vaevaline.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mingi hiljuti toimunud ebameeldiv vahejuhtum mõjutab su elu, põhjustades ebamugavusi. Võib tekkida uusi kohustusi, paberimäärimist ja asjaajamist.

Neitsi
23. august – 22. september

Saad tegutseda oma äranägemise järgi. Mõnes mõttes teeb see elu kergemaks, samas ka raskemaks – isegi kui tunned, et mõistus on otsas, lasub vastutus ikkagi sinu õlul.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled palju mõelnud muudatuste vajalikkusest, oled tahtnud tegevusvälja avardada. Kui sa seni veel planeerimisest kaugemale jõudnud pole, võta end nüüd kätte ja hakka tegutsema.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Merkuuri ja Saturni toel hakkavad asjad ladusamalt kulgema. Viimastel nädalatel tekkinud segadused saad ära klaarida, seisakutest on lihtne üle saada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Palju kasu toob suhtlemine vanema põlvkonna esindajatega. Nii oma ema-isa kui ka päris võõrad elukogenud inimesed võivad sulle kõige õigema teeotsa kätte näidata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled tundlik, tajud hästi teiste reaktsioone ja nende käitumise tähendusvarjundeid, mistõttu saad ka teistsugustest inimestest väga hästi aru.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ole õnnelik selle üle, et oskad midagi niisugust, mida sind ümbritsevad inimesed ei valda. See teeb sind ka närvilises õhustikus väga vajalikuks, täna võiks isegi öelda, et lausa asendamatuks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Viimastel päevadel kogunenud pinged tuleks täna maha võtta. Eriti hästi mõjub sulle koduloomadega tegelemine. Võib tekkida soov uus armas lemmikloomake majja võtta.