Roberta EinerFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
27. november 2019, 15:41

Naomi Campbelliga sõbrustav Roberta Einer poseerib maailmakuulsa kõmulehe fotodel (1)

Eesti disainer Roberta Einer külastas Londonis heategevuspoe Fashion For Relief avamist, kuhu oli teiste hulgas kutsutud ka tippmodell Naomi Campbell. Einer jõudis fotoga, kus poseerib koos Campbelli ja disainer Nabil Nayaliga, ka ajalehe Daily Mail veergudele.

"Tegime koostööd imelise Naomi Campbelli ja Fashion For Relief'iga pop-up poe avamiseks Londonis Westfieldis," kirjutab Einer Facebookis.

Vaata pilte avamispeost SIIT.

Roberta Einer ja Naomi Campbell teavad teineteist juba mõnda aega. Oktoobris avaldas Einer oma Facebooki lehel fotod sellest, kuidas supermodell tema 2020. aasta kevadtalvist kollektsiooni kaemas käis ja oma lemmikud välja valis.

“Hommikul kella üheksa paiku sain sõnumi, et ta tuleb kella viie paiku,” avaldas Roberta Delfi Naistekale. “Tegemist on moemaailmas elava legendiga, nii et olen ise suur fänn ja peale temaga kohtumist vaatan talle vast veel rohkem alt üles.”

Samas tunnistab Roberta, et võttis seda kohtumist kui iga teist showroom'i külastust. “Seletasin brändi tausta, kollektsiooni inspiratsiooni ja võtsin seda rahulikult,” kinnitas disainer.

Naomi Campbelli lemmikud olevat Roberta sõnul olnud VC-vihmamantel ja kootud kleidid.