Hunt "Esimene ulg"Foto: Promomaterjal
Saund
27. november 2019, 14:16

Noorte peohümni „Shooters“ esitaja Hunt avaldas debüütalbumi (3)

Põlvast pärit laulja ja laulukirjutaja Hunt esitleb debüütalbumit "Esimene ulg", mis koondab helikandjale artisti kogu seniavaldatud loomingu –  kokku 20 lugu.

"Internetipublik soovib vahel ka midagi füüsilist, mida käes hoida ja sõbrale kinkida saaks, eriti nüüd, kus pühad ukse ees," ütleb 32aastane Andrus Muld, kelle välismaa poppmuusika mõjutustega eestikeelsed laulud on vähem kui aastaga YouTube’is kogunud üle kahe miljoni kuulamise.

"Päevakajalisus tuleb kasuks," möönab Muld, kelle uusim pala "Ott Tänak" sai salvestatud ning avaldatud samal päeval, kui ralliäss maailmameistriks krooniti. "Esimese tunniga 5000, esimese päevaga pea 50 000 vaatamist – väikese Eesti kohta suurepärane tulemus."

Hundi seni populaarseima lauluni "Shooters" on Tänaku-lool siiski veel tükk maad minna – Eesti noorte peohümn on YouTube'is kogunud üle miljoni kuulamise ja huvi raugemist ei paista.

Fännidel on võimalik Hunti kontserdil nautida ning jõulukingitus soetada juba 29. novembril Viljandis Pärimusmuusika Aidas, kus mees esineb samal laval Terminaatori ja Kuldse Trioga.

13. detsembril esineb ta Võrus klubis Tartu ja 20. detsembril Tartus klubis Illusioon. Aastale tõmbab Hunt joone alla 27. detsembril Pärnu ööklubis Sugar koos 5miinuse, Shanoni ja Terminaatoriga.