Camila CabelloFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
27. november 2019, 11:00

Camila Cabello pani Kensingtoni lossis toime varguse

Hiljuti prints Williami ja hertsoginna Catherine'i kuninglikus residentsis Kensingtoni lossis käinud Camila Cabello tunnistab, et pani sealt midagi pihta.

Kuuba päritolu lauljatar (22) kohtus lossis "Teen Hero" auhinnatseremoonia finalistidega. Selgub, et BBC saatejuht Greg James ässitas teda Kensingtoni paleest midagi varastama. "Pidime kohe Williami ja Kate'iga kohtuma ja ma ütlesin: "Varasta midagi,"" rääkis James. "Ütlesin: "Varasta see pliiats ära.""

Cabello jäänud nõusse, et end mitte argpüksina näidata. "Kui ma olen elus midagi õppinud, siis seda, et sellistest kihlvedudest ei tohi keelduda. Nii et ma tegin seda," tunnistas lauljatar. Ent James olevat ta tanki pannud ja ühele lossitöötajale vargusest teatanud. Pliiatsit siiski tagasi ei nõutud - Cabello oli selle enda sõnul oma ema käekotti pannud. 

Camila palus raadiointervjuus andestust, kuid paistab, et hertsoginna Catherine ei pane pisivargusi pahaks. Kuningliku paari ametlik kontolt kommenteeriti uudist lakooniliselt - silmapaari kujutava emotikoniga, andmaks mõista, et William ja Catherine on pliiatsi sissevehkimisega kursis.