Foto: Pressimaterjal
Saund
27. november 2019, 09:22

TAAS KOOS! Koit Toome ja Laura astuvad üheskoos uue looga lavale (6)

Peale kaheaastast pausi on Koit Toome ja Laura jällegi koos muusikalises tandemis ning raadiotesse ja digikanalitesse on sööstnud uus lugu „Segamini maailm”. Kuigi kaks aastat tagasi väitis Eurovisioni duo ühest suust, et „Verona“ jääb nende viimaseks koostööks, siis Laura uus album „9 elu” on seda jõuliselt murdmas.

Koit Toome jaoks on „Segamini maailm” eriti märgilise tähendusega, sest peale Sven Lõhmuse hitti „Verona” ei ole ta uut muusikat üldse avaldanud. „Kuidagi on läinud nii, et viimastel aastatel olen teinud erinevaid koostööprojekte, olen hõivatud olnud erinevate tuuride ja esinemistega ning ei ole jõunud oma muusikale keskenduda. Ma ise naeran, et mul need asjad käivad 10 aastase tsükliga, sest tuleval aastal täitub 10 aastat minu viimasest albumist „Kaugele siit”. Seda enam on mul eriti hea meel, et Laura kutsus mind uut materjali looma,” nendib Toome.

„Segamini maailm” on Laura ja tema bändi ühislooming, mis sai viimase lihvi ja Soome-Rootsi produtsendi Jan Hyöty käe all. „Mul oli nii hea meel näha Koitu hetkes, kus tundsin, et lisaks meie loo salvestamisele ammutas ta ka lisainspiratsiooni. Ma ootan juba kannatamatult meie esimest ühist esinemist selle looga,” kommenteerib Laura.

Loo esmaettekanne live’is toimub juba 3. detsembril, mil ilmub Laura üheksas album. See on Laura esimene kauamängiv, mis on täielikult salvestatud ja produtseeritud väljaspool Eestit
ning mille annab välja Sugarhouse Publishing. Albumi „9 elu” laulukirjutajad ja
produtsendid on seni positsioneerinud ennast peamiselt Aasia muusikaturule, omades viimasel neljal aastal Jaapani edetabelites üle 50 esikoha ja müües miljoneid albumeid. „Uskumatu - ja minul on õnn nendega koostööd teha!” sõnab Laura.