Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 27. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ikka ja jälle tuleb enda õiguste eest võidelda ja see väsitab sind üksjagu, samas aga saad ka kulda väärt kogemuse, mistõttu on edaspidi kergem.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tänane päev on soodne selliste rahaliste tehingute tegemiseks, mis omavad pikaajalist mõju ning sillutavad teed helgesse tulevikku.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ära pisiasjade pärast endast välja mine ja armastatud inimest eemale peleta. Saad pikka aega tasapisi arenenud suhte uuele tasandile viia, ainult et selleks on vaja kannatlikkust.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pole mõtet väga pikalt mõelda, praegu on tegutsemise aeg. Ära otsusta kõike ise, vaid arvesta nende inimeste arvamust, kellega koos oled.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Eriti hommikupoolikul on lihtne kaasinimestega kontakti saada. Kui pead rahaasju ajama, siis mida varasemal kellaajal härjal sarvist haarad, seda kergem sulle.

Neitsi
23. august – 22. september

Meeldivate meeleoludega päev. Valitseb sisemine harmoonia, oskad asju ajada niisugusel viisil, mis on kaasinimestele täiesti vastuvõetav.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võid saada mingi põneva teate. Päris huvitav on tegeleda sellega, et välja selgitada, kes on selle sõnumi taga ja miks ta just nüüd sinuga ühendust võtta tahab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tahaksid, et su ellu tuleks midagi uut ja huvitavat, aga seda paraku siis ei juhtu, kui sa kannatamatult ootad. Tegutse ise või anna asjadele aega juhtuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on palju energiat ja pealehakkamist, nii mõnigi uus idee saab välja käidud ja projekt käima lükatud. Samas ei oska sa arvestada asjaoluga, et kaaslased ei pruugi näha eesmärke samal moel nagu sina.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on kindel siht silme ees ja seetõttu ei ole ohtu, et sa teelt kõrvale kaldud. Ära endale liiga ranget päevakava kehtesta, rõõmu on ka vaja elust tunda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kiire aeg, mil sul pole võimalik oma tööd mitu korda üle kontrollida, mistõttu kipuvad vead sisse lipsama. Suhteliselt närvilise olukorra tõttu kipud aeg-ajalt kannatust kaotama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul võib küll palju kiiresti lahendamist vajavaid ülesandeid olla, aga ära unusta hoolitsemast nende eest, kes on sulle kõige lähemal. Nende olemasolu annab elule sügavama mõtte.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uus eluaasta on soodne äriasjus. Sul on kogemusi, mille tõttu on tarkust küllaga. Tähtis on õigete koostööpartnerite leidmine, vastastikune usaldus ja toetus. Lapsepõlvest pärinevad kõhklused ja kahtlused võivad sind ajuti tagasi hoida, ebakindlust ja masendust tekitada. Negatiivsed emotsioonid ületad tänu sõprade abile.