Foto: Facebook.com/POINTEST
Tele
28. november 2019, 09:52

Komöödiaseriaal „Alo“ ei saa siiski teist hooaega, vaid piirdub kõigest jõuluepisoodiga? (7)

Mõned päevad tagasi kirjutas Õhtuleht, et Kanal 2 komöödiasari “Alo” saab uue hooaja ning jõuluepisoodi massistseenidesse kutsutakse osalema kõiki huvilisi. Seriaali produtsent Karl Kermes ütleb aga nüüd, et pärast jõuluepisoodi on seriaali tulevik endiselt ebakindel.

“Hetkel on plaanis teha ainult üks osa, jõuluepisood, mis on kaks korda pikem kui “Alo” esimese hooaja episoodid,” räägib Kermes Diktorile. “Kui seal kestis üks osa 21 minutit, siis jõuluepisood tuleb 43 minutit pikk.”

Pärast jõuluepisoodi on “Alo” tulevik aga lahtine ning teist hooaega hetkel plaanis ei ole. “Tulevikus vaatame, kuidas ideede, inspiratsiooni ja vajadusega on ning selgitame välja, kas saame sellega edasi tegeleda,” ütleb Kermes.

Täistekst refereeritud Diktorist.

Siiski oodatakse veel huvilisi "Alo" jõuluepisoodi filmimisele: “Tule koos sõpradega, tule töökaaslastega, tule korteriühistu ja naabritega või tule üksi! Aga tule, teeme taaskord veidi teleajalugu! Point ootab sind juba sel laupäeval ja pühapäeval osalema “Alo” jõuluepisoodi massistseenides Tartus.
Töö eest raha ei maksta, aga Eesti parima seriaali, ägedaimate näitlejate ning parima võttemeeskonnaga päev on elamus omaette,” kirjutatakse üleskutses.

Sarja produtsent Karl Kermes rääkis mullu portaalile Diktor, et “Alo” saatus on lahtine, kuid ta hellitas lootust, et see jätkub, kas seriaalina või lausa filmina kinos, kuna vaatajanumbrid olid sarjal üllatavalt head.

Juulis tõdes Kermes, et lähiajal “Aloga” edasi ei minda. “Lähiajal teist hooaega tulemas ei ole. Meil on mingid mõtted “Aloga” seoses küll, aga täna öelda, et on tulemas teine hooaeg, ei saa.”

Kanal 2 programmijuht Kaspar Kaljas vihjas aga, et Kanal 2-l on “Alo” jätkumise vastu siiski huvi olemas. “Töö selle nimel käib, et armastatud sarjad ja tegelased kanali ekraanilt televaatajateni jõuaksid. Kas ja millal täpsemalt “Alo” uuesti meid rõõmustab hetkel veel välja ei saa öelda,” sõnab ta. 

Komöödiasarja “Alo” on nimetatud Eesti viimaste aastate kõige paremini õnnestunud seriaaliprojektiks, ka seriaalis osalenud näitlejad kiitsid, et “Alo” on võtted on olnud nende jaoks eesti telemaastikul parimad. Huumoriseriaal sündis ka teisiti, kui tavapärased eesti sarjad: nimet kasutati seriaali stsenaariumi kirjutamisel ühisloomet.