Cosby mullu septembris kohtusse saabumas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
26. november 2019, 12:30

Bill Cosby kuulutab, et tema süüdimõistmine oli vandenõu (3)

Ohvri uimastamise ja seksuaalse kuritarvitamise eest kuni kümneks aastaks istuma pandud Bill  Cosby (82) kuulutab esimeses vanglast antud intervjuus, et ta on süütu ja et tema vangistamine oli vandenõu. 

Omaaegne "The Cosby Show'" superstaar mõisteti süüdi Andrea Constandi uimastamises ja seksuaalses kuritarvitamises 2004. aastal, kuid Cosbyt on samasugustes kuritegudes süüdistanud kümned naised. Häbistatud koomik on oma süütuses endistviisi veendunud ning kuulutas seda ka BlackPressUSA.comi reporterile, kellele ta telefoniintervjuu andis. "Kogu see vandekohtuvärk on salasepitsus," väitis Cosby, kelle sõnul olid vandekohtunikud ilmselt kinni makstud. 

Cosby ütles, et ei tunnista end eales süüdi ka siis, kui see võiks aidata tal enneaegselt vabaneda. "Mingit kahetsust ei avalda ma iial," kuulutas ekskoomik ja lisas end uskuvat, et kannab karistuse lõpuni ära. 

Endine teletäht on vanglatingimustega rahul ja nimetab kongi oma penthouse'iks ehk peeneks katusekorteriks. Laupäeviti peab Cosby teistele vangidele reformiprogrammi Mann Up raames loenguid.