Harry Morton ja Lindsay Lohan
Inimesed
26. november 2019, 09:36

Mis tappis Hollywoodi naiste lemmikkavaleri? (1)

Laupäeval leiti oma korterist surnuna 38aastane Hollywoodi restoraniomanik ja staarkavaler Harry Morton, kes semmis tosin aastat tagasi Lindsay Lohaniga ning pakkus seltsi ka Demi Moore'ile, Britney Spearsile, Paris Hiltonile ja Jennifer Anistonile. Politseid ajab juhtum kimbatusse.

Harry suri laupäeval Beverly Hillsi häärberis, mis varem kuulus Elvis Presleyle ja mille väärtus on 25 miljonit dollarit. USA kõmuajakirjanduse andmeil leidis Mortoni elutu keha tema noorem vend Matthew. Los Angelese maakonna koroneri esindaja ütles ajakirjale People, et esmaspäeval tehti kadunukesele lahang, mis paraku surma põhjust ei näidanud. Seega kulub Hollywoodi naistelemmiku liiga varajase lahkumise põhjuse väljaselgitamiseks veel aega. Kuritegu siiski ei kahtlustata. 

 
 
 
View this post on Instagram

Best friends. Best life.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

2006. aastal semmis Morton endise lapstähe Lindsay Lohaniga, kes nüüd avaldas endise kallima mälestuseks nostalgilise foto. Aasta varem oli 35 aasta vanusena üledoosi surnud Harry poolõde, modell ja pearahakütt Domino Harvey, kellel oli temaga ühine ema Paulene Stone. Noore naise traagilisest loost räägib eluloofilm "Domino", kus nimitegelast kehastas briti staar Keira Knightley.

18aastaselt Pink Taco restoraniketi rajanud Morton, kelle varandust hinnatakse 300 miljonile dollarile, oli pärit restoraniomanike suguvõsast. Tema isa Peter Morton oli Hard Rock Cafe keti kaasasutaja, isaisa Arnie Mortonile rajas kuulsa Morton's Steakhouse'i keti. Harryle kuulus  ka kurikuulus Viper Roomi ööklubi Lääne-Hollywoodis, kus 1993. aasta oktoobris sai surmava üledoosi noor näitleja River Phoenix. Morton ostis selle 2008. aastal.