Barrie (paremal) ja Tony 2013. pärast oma kooselu registreerimist. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. november 2019, 17:16

Briti esimene gei-isa loodab tütre ekskallimaga kaksiktütred saada (28)

Briti esimese gei-isana tuntud Barrie Drewitt-Barlow (50) tahab oma uue meeskallimaga veel lapsi - täpsemalt, kaksiktütreid. Barriel ja tema senisel abikaasal Tonyl on viis surrogaatemade abil saadud last. Kogu kärgpere elab harmooniliselt ühe katuse all.

Barrie kinnitab Daily Maili intervjuus, et on lahutuse sisse andnud, kuid elab seni abikaasa Tony ja uue armastuse Scott Hutchisoniga (25) üksmeelselt koos. Neil on Floridas uhke elamine. Barriel ja Tonyl on viis last, nende seas kahed kaksikud. Scott oli geipaari tütre Saffroni (19) endine kallim.

Barrie kinnitab, et temal ja Tonyl pole intiimsuhet olnud juba aastaid. Kui Tonyl vähk diagnoositi, leidis Barrie lohutust oma noore assistendi Scotti käte vahelt. Tütar ei panevat uut armusuhet pahaks. Nüüd rääkisid Barrie ja Scott Briti kõmulehele, et kavatsevad peatselt kaksiktütred saada. Kummagi seemnerakuga viljastatud munarakk hakkab kasvama surrogaatema kõhus. Nad unistavad just nimelt tütardest. Surrogaadi viljastamine peaks toimuma lähinädalail. "Tahame endale printsesse, keda ära hellitada," ütleb Barrie.