Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP | teisipäev, 26. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled vastutulelik ja üritad kaaslasi toetada. Ära siiski abistamisega liiale mine ega teiste ülesandeid ja vastutust enda õlule võta. Jäta teistele nende vastutus.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on tööasjus uuenduslikke ideid – näed võimalusi, kuidas asju tulemuslikumalt korraldada. Pole aga kuigi lihtne ülemustele selgitada, kuivõrd kulda väärt su mõtted on.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Nüüd suudad endale tõestada ja ka teistele näidata, milleks sa suuteline oled. Sead julgelt eesmärke, kui sa muud moodi ei saa, surud oma tahtmise jõuga läbi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mineviku varjud kujundavad su suhtumisi. Vaja oleks ennast analüüsida, saada aru oma tundmuste tagamaadest. Kui oled enda vastu aus, saad oma elu ise juhtida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Elutempo kisub kiireks, sul tuleb suhelda mitmete inimestega ja saada hakkama kiiresti muutuvate oludega. Sisemine rahutus ja tegutsemisvajadus on suur.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea aeg kunstiga tegelemiseks, aga ka suhtlemiseks. Hästi toimivad nii isiklikud kui ka ärisuhted. Viimastele tasuks rohkemgi rõhku panna, on lootust jõuda tulutoova tehinguni.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Praegune aeg muudab sind üsnagi enesekeskseks. Tahad oma otsused ise vastu võtta ja sind ajab närvi, kui keegi üritab sind mõjutada või piirab su tegevusvälja.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunned vajadust turvalisuse järele, tahad olla koos inimestega, keda juba ammu tunned ja usaldada saad. Leia aega oma vanemate ja sugulaste jaoks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sisimas tunned suurt vajadust muudatuste järele, ent nende tegemine on siiski peaaegu võimatu. Noorkuuaeg on planeerimiseks, tegevusse asu lähipäevil.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled oma ideedes ja põhimõtetes kinni, need tunduvad sulle ainuõiged olevat. Niisugune suhtumine võib aga piirata su arenguvõimalusi. Proovi olla avatum!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Lahendamata probleemid, mida oled üritanud maha salata, kerkivad pinnale. Ära eira neid, ürita asjad ära klaarida. Vastasel juhul takistavad ammused asjad sul edasiminekut.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tegutsed entusiastlikult mitmel eri rindel. Ära seejuures liiga suurt vastutust võta ega kergekäeliselt lubadusi anna – jälgi, et suudaksid kõik alustatu ka lõpule viia.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Noorkuuga algav aastaring tuleb tulvil põnevust ja uusi võimalusi. Sinus on uljust ja elulusti, tahad tegutseda ning proovida midagi niisugust, mida sa varem teinud ei ole. Siiski ei saa täistuuridel edasi liikuda enne, kui vanad asjad lõpetatud ja võlad õiendatud. Palju on abi suhtlusvõrgustikust.