Sisuturundus
12. detsember 2019, 15:09

HEIDA PILK PEALE: millised jõulutuurid on detsembris ees ootamas?

Juba vähem kui kuu aja pärast on taas jõulupühad käes.. ning õige pea täituvad meie kõigi südamed pühademeeleoluga. Imehästi lõhnavad piparkoogid, särisevad jõuluküünlad ning tuntud pühadefilmid…

Üheks silmapaistvamaks jõulutraditsiooniks on viimastel aastakümnetel kujunenud ka jõulukontserdid kirikutes üle Eesti. Järjest enam muusikuid suundub igal aastal andma kontserttuure just sellel perioodil.

Heidame pilgu mõnele kõige eredamale jõulukontsertide sarjale, mis lähima kuu aja jooksul kirikutesse ja kontserdisaalidesse jõudmas on:

Elina Nechayeva pühadeturnee 4.- 28. detsembrini üle Eesti

Elina astub jõulukontsertidega esmakordselt publiku ette. Tegemist on ühtlasi tema esimese suurema kontsertide sarjaga – kaasanud on ta rahvusvaheliselt tunnustatud tenori Andrei Bogachi ja keelpillikvarteti.

"Mul on soov esitada selle aasta detsembris eesti publikule midagi eriliselt kaunist, hingelist ja rõõmsat,“ kommenteerib Elina ise.  

"Kontsertidel saavad kõlama kaunid duetid, minu enda looming, pühalikud ja klassikalised laulud ning kõigile tuntud jõululood. Kõik, mis kannaks edasi minu interpretatsiooni jõulupühadest ja muusikast, mida soovin inimestele sel perioodil edastada," lisab ta.  

Lisainfo ja piletid SIIT

Koit Toome ja Liis Lemsalu imekaunid jõulukontserdid 16.-29. detsembrini

Liis Lemsalu lubab, et nad toovad Eesti publikuni midagi väga sooja ja armsat. "Esitame kõigile teada-tuntud jõululaule, mis pühade perioodil selle erilise jõulutunde sisse tooksid. Sekka kindlasti ka midagi värsket, mis varem meie esituses kõlanud pole… ja kauneimaid lugusid meie enda repertuaarist, mis selle tuuri jaoks uue hingamise saavad,“ seletab ta.

Viimati sai Koitu ja Liisi ühiselt lavadel näha 2017. aastal "Laula mu laulu" suvetuuril.

Vaata SIIT nende ühist spetsiaalselt selle tuuri jaoks kokkupandud esitust "On küll hilja" ja "No näed" lugudest, mis kõlavad eesootavatel jõulukontsertidel: 

Lisainfo ja piletid SIIT!  

Eeva ja Villu Talsi kontserdid "Meie pere jõulud" 15.-20. detsembrini

Eeva ja Villu Talsi, kes on partnerid nii laval kui kodus, toovad väikestesse ja hubastesse Eesti kirikutesse lihtsad ja siirad folgihõngulised jõulukontserdid. Vahetult ja autentselt otse kuulajani. Talside pere kontsertidel on võimalus publikul samastuda muusikutepaariga ning need õhtud saavad olema nagu ühe suure pere jõuluõhtud.

Lisainfo ja piletid SIIT