Yorki hertsog prints AndrewFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
25. november 2019, 13:45

Prints Andrew'd käperdamises süüdistav naine on valmis FBI-le tunnistusi andma (3)

Johanna Sjobergi nimeline naine on valmis vande all kinnitama, et prints Andrew käperdas tema rindu, kui ta 21aastasena Jeffrey Epsteini koju printsi meelt lahutama viidi.

39aastane Sjoberg on teine Epsteini ohver, kes väidab, et prints Andrew'l oli temaga seksuaalne kontakt. Johanna oli enda sõnul sunnitud istuma printsi põlvel, vahendab Daily Mail. Andrew olevat võtnud marionettnuku, mis sarnanes tema enesega, ning asetanud nuku käe noore naise rinnale. 

Sjoberg rääkis sellest esmakordselt juba kümme aastat tagasi. Nüüd on ta valmis oma sõnu FBI-le vande all kordama. Just Sjobergi kunagine paljastus innustas Virginia Giuffre'it (varem Virginia Roberts), kes kinnitab, et Epstein pidas teda teismeeas seksiorjana ning sundis teda printsiga kolm korda seksuaalvahekorras olema. 

Chauntae Daviese nimeline naine, keda Epstein nooruses väidetavalt aastaid vägistas, rääkis The Sunile, et USA miljardär praalis korduvalt enda ja prints Andrew lähedaste suhetega. Printsi ja tolle eksabikaasa Sarah Fergusoni fotod olnud Epsteinil tema eri kodudes eksponeeritud. "See oli üks mitmetest praalimistaktikatest, mida Epstein oma võimu ja privileegide edendamiseks kasutas," ütles Davies, kelle tunnistused viisid Epsteini arreteerimiseni, kuid mees tappis end augustis vanglas kohtuprotsessi eel. "Ta kiitles, kuidas ta oli hertsoginnale raha laenanud." (Jutt on 24 000 dollarist, mis Fergieks kutsutav Ferguson Epsteinilt laenas ning mida ta 2011 nimetas hirmsaks veaks.)

Seksiskandaalist määritud prints Andrew teatas eelmisel nädalal, et taandub lähiajaks kuninglikest kohustustest, kuid Briti meedia hinnangul tähendab see tõenäoliselt tema avaliku elu lõppu. Prints on pidanud Buckinghami paleest oma kontori välja kolima ning on lõpetanud koostöö 230 organisatsiooniga, kelle patroonina ta tegutses.