Harry MortonFoto: MAVRIXONLINE.COM/Scanpix
Inimesed
25. november 2019, 12:43

Lindsay, Britney, Demi ja Parise ekskavaler leiti surnuna (5)

Lindsay Lohani endise kallimana tuntud ning veel mitmetele kuulsatele kaunitaridele seltsi pakkunud restoraniomanik Harry Morton on surnud. 38aastase naistelemmiku elutu keha leiti tema korterist.

Mortoniga 2006. aastal käinud Lohan avaldas ekskallima surma peale Instagramis liigutava postituse: "Parimad sõbrad. Igavesti," kirjutas näitlejanna.

 
 
 
View this post on Instagram

Best friends. Best life.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Mortoni seltsis on TMZ.comi teatel aastate jooksul nähtud ka Demi Moore'i, Britney Spearsi, Paris Hiltonit ja Jennifer Anistoni.

Harry suri laupäeval Beverly Hillsi häärberis, mis varem kuulus Elvis Presleyle ja mille väärtus on 25 miljonit dollarit. Los Angelese võimud kuritegu ei kahtlusta. 2005. aastal suri üledoosi Harry poolõde, modell Domino Harvey, kellel oli temaga ühine ema Paulene Stone.

Pink Taco restoraniketi rajajana tuntud Morton oli pärit restoraniomanike suguvõsast. Tema isa Peter Morton oli Hard Rock Cafe keti kaasasutaja, isaisa Arnie Mortonile rajas kuulsa Morton's Steakhouse'i keti. Harryle kuulus ka kurikuulus Viper Roomi ööklubi Lääne-Hollywoodis, kus 1993. aasta oktoobris sai surmava üledoosi noor näitleja River Phoenix. Morton ostis selle 2008. aastal.