Justin Timberlake koos oma abikaasa Jessica Bieliga 2018. aasta Emmyde jagamisel. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
25. november 2019, 09:49

Abielumees Timberlake tabati teise naisega käsikäes – ja ilma laulatussõrmuseta! (4)

Abielumehest Justin Timberlake tabati neljapäeval New Orleansi baaris kudrutamas näitlejanna Alisha Wainwrightiga, kellega koos ta mängib peatses jalgpallidraamas "Palmer" armastajapaari.

38aastane laulja ja näitleja on abielus 37aastase näitlejanna Jessica Bieliga ja neil on nelja-aastane poeg, kuid Briti kõmulehes The Sun avaldatud paparatsofotodel, kus Justin Alishaga õrnutseb, ei paistnud tema sõrmes laulatussõrmust.

Timberlake'i võis näha 30aastasel kolleegil käest kinni hoidmas, vahepeal puhkas Alisha käsi tema reiel. Intsidendi videojäädvustusel paistis Justin  olevat purjus, ka tühje klaase oli staari laual omajagu.

Kuid Daily Maili veebiväljaande allika väitel olid Justin ja Alisha lihtsalt koos võttegrupi teiste liikmetega lõõgastumas ja baariõhtu olnud täiesti süütu. "Mitte midagi pole teoksil," kinnitab anonüümne allikas.

Endine lapstäht Timberlake, kes teismeeas kurameeris Britney Spearsiga, hakkas Bieliga käima 2007. aasta jaanuaris. Nad kihlusid detsembris 2011 ning abiellusid 19. oktoobril 2012 Itaalia kuurordis. Poeg Silas Randall  tuli ilmale 2015. aasta aprillis.