Sulo TintseFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
24. november 2019, 20:37

Sulo esines Viimsi pubis purjuspäi? Sulo: täiesti arusaamatu jama (17)

Pealtnägijate sõnutsi oli lembelaulik Sulo Tintse reedel Viimsis kontserti andes purupurjus ning kontsert takerdus korduvalt, vahendab Kroonika. Sulo ise väidab, et oli kaine: "Täiesti arusaamatu jama."
 

Üks reede õhrul Viimsis Black Rose Pubis 30+ peol käinud inimene kirjeldas, et Sulo oli küll tunnikese laval, aga oli selgelt näha, et ta on purjus. Mitu korda juhtus apsakas, et mikrofonil tuli juhe tagant ära. "Sel hetkel, kui oli vaikus, ütles ta sõnad - kui mikrofon esinemise ajal vait jääb, siis tuleb juhe lavalt üles otsida," märkis fänn ja nentis, et kogu see esinemine oli väga piinlik - heli katkes pidevalt ja mikrofon vilistas.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Sulot on varemgi purjuspäi esinemis süüdistatud. Aastal 2009 andis ta Imavere kõrtsis kontserdi, kus laulmisest ei tulnud midagi välja. Lugeja kirjelduse järgi oli Sulo laval nagu liikumatu nukk ja rüüpas esinedes pidevalt jooki. Sulo eitas juhtunut. 

Mullu oktoobris tunnistas Sulo Kroonikale antud intervjuus, et tal on alkoholisõltuvus ja et ta saab selle vastu ravi. "See saigi minu normaalsuseks, et mul oli kogu aeg väike tinn sees."

Laulja läks alkoholisõltuvusest vabanemiseks teraapiasse ja rääkis, et kui aasta enne seda arvutas Sulo vaevata välja, palju tal aastas üldse kokku kaineid päevi oli, siis mullused libastumised võis ta üles lugeda kahe käe näppudel.

"Mingis eluetapis oli isegi nii, et kui ma ka sain kahe nädalavahetuse vahel kaineks, siis mõtlesin, et midagi on jumala valesti! Minu jaoks on tsükkel see, et sa võtad ja järgmine päev tunned, et pead peale võtma," tunnistas Sulo. 

Laulja paljastas ka, et joomine muutis teda omajagu. "Kui ma kaine olin, ei sallinud ma suitsuhaisu silmaotsaski, aga kui väikese pitsi tegin, maitses suits kohe."