Foto: Ringvaade
Inimesed
22. november 2019, 20:10

MIS TOIMUB? Ott Sepp, Jan Uuspõld ja Grete Lõbu veetsid vallatu reede õhtupooliku koos vannis! (32)

Vallatu reede õhtu! "Ringvaate" stuudios läksid külmal novembriõhtul asjad eriti kuumaks, kui Ott Sepp, Jan Uuspõld ja Grete Lõbu koos vahuvanni hüppasid. 

"Teiega on reede õhtut nii mõnus vannis veeta!" rõõmustas Lõbu.

Põhjus, miks Lõbu, Sepp ja Uuspõld koos vanni ronisid on seotud aga hoopis tühipalja enesereklaamiga: nimelt tuleb Uuspõllul ja Sepal detsembri alguses ühine teatritükk. Etenduse süžee järgi satuvadki nad koos vannituppa, jäävad sinna kahekesi kinni ja veedavad seal 30 aastat.

Lõbu nentis, et kas nende tegelased siis aastakümnete jooksul vannitoas kinni olles nälga ei sure. Ott Sepp väitis, et vannitoas on palju asju, mida süüa ning sõi selle demonstreerimiseks ka vannivahtu. “See oli küll nüüd viga,” pidi ta läkastades tõdema.

Lõpuks hakkas lõbus kolmik omavahel ka vahusõda pidama ning kummipardiga mängima.

Lõpuks tunnistas Lõbu, et tema kutsus Uuspõllu ja Sepa vanni ning uuris, kas nendelt mõne oma projekti promomiseks ka midagi sellist on palutud teha, millest nad kindlalt on keeldunud. 

"Ma ei tea, kas Eestis ollakse ikka nii korralikud, mul ei ole küll sellist asja olnud, mille kohta olen öelnud, et mina küll nii ei tee," vastas Sepp. "Õige inimene peab ettepaneku tegema. Kuna sina helistasid mulle, olin ma kohe nõus!" tõdes Uuspõld.