Foto: Rauno Vahtre
Inimesed
22. november 2019, 17:43

TOHOH! „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ võitja ennustas Brigitte Susanne Hundile, et näeb neiu elus Roniga tulevikku? (15)

Brigitte Susanne Hunt viis oma videoblogi vaatajad uues postituses "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" kaadri taha. Hunt ning tema hea sõbranna Kristina Pärtelpoeg on suured Gruusia esoteeriku Anzori, kes muideks ka tuleproovi võitis, fännid. Hunt sai Anzori käest ka isikliku ennustuse ning see on päris üllatav...

Anzori rääkis Hundile, et ta armastab suurelt ja temas on hästi palju armastust, mida ta teistelegi jagab, kuid Hundi ekselukaaslane Ron Nõmm, kes Hunti kolleegiga pettis, ei osanud seda hinnata.

"Ta ütles mulle seda, et leia üles oma enesekindlus, et ma olen ilus tark inimene, mis on vist kõikidele arusaadav. Ütles, et kui ma olen 27aastane, siis ma saan oma esimese lapse, tütre. Ja ta ütles, et see inimene kellega ma olen koos olnud, ta näeb temaga tulevikku, aga minu eluarmastus on siiski keegi, keda kohtan mõne aasta pärast, aga keda ma juba tunnen," rääkis Hunt õhinal Anzori ennustusest.

"Niiet saab näha, kas see on tõsi või mitte. Sellest teemast räägime siis uuesti kolme aasta pärast!" lisas ta. 

Vaata lähemalt Brigitte blogist!