Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 24. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea päev õpingute alustamiseks, ent ka iseseisvalt teadmiste kogumiseks. On soositud reisimine, uute muljete ja tutvuste hankimine paigus, kus sa varem käinud pole.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suhted vastassooga on intensiivsed ja pingelised. Oled partneri suhtes nõudlik, tahad, et ta oleks olemas, kui teda vajad, ootad, et ta oleks valmis seksiks, kui sina seda soovid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võimalik, et satud ootamatult kiiresti arenevate armusuhete keerisesse. Ehk kohtad uut hurmavat vastassoolist, kes sul põlved nõrgaks võtab, või muutub midagi praeguses suhtes.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Jälgi oma käitumist, suuna end teadlikult vaoshoitusele. Kui miski sind hirmsasti ärritab, ära korralda kohe skandaali, leia oma emotsioonide välja elamiseks muu moodus.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vastassoost isikud pööravad sulle tähelepanu, see paneb su silmad särama. Tunned end ilusa ja enesekindlana, tänu positiivsele sisetundele saad kõigega mängeldes hakkama.

Neitsi
23. august – 22. september

Täna tuleb sul ilmselt kokku puutuda mitmesuguste inimestega, olenemata sellest, et nende vaated võivad sinu omadest vägagi palju erineda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tõde on igaühe jaoks meist erinev – iga inimene näeb maailma asju oma vaatepunktist. Oled praegu raudkindel, et tead väga hästi, kuidas asjad olema peavad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ettevaatus ja heasoovlike inimeste nõuannete kuulamine on nüüd vägagi oluline. Samuti tuleks meeles hoida varem tehtud vigu.

Ambur
22. november – 21. detsember

Küllap oled heas tujus ja naudid väga teiste inimeste seltskonda. Armuasjus võib vedada. Elu nautides ära aga unusta, et sul on ka kohustusi!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mida iganes elu ka ei tooks – peamine on, et su lähedal oleks alati keegi, keda saab usaldada ning kellele toetuda. Väärtusta neid inimesi, anna oma panus, et suhteid tugevdada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Teiste nõuandeid ja kommentaare ei tasu ülemäära tõsiselt võtta. Vastused sind huvitavatele küsimustele on sinus eneses olemas, vaata vaid endasse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pinev ja põnev päev, eriti isiklikus sfääris. Võimalik on armumine, lausa esimesest silmapilgust. Ometi on sellega seotud kahtlused, kõhklused ja sisemised vastuolud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Veenuse ja Jupiteri toel tõotab tulla vaimustav aasta, mil sul on võimalik oma tegevusvälja tunduvalt avardada. Ole eelarvamustevaba ning avatud uutele teadmistele, suhtle inimestega, kes erinevad su tavatuttavaist. Reisimine toob lisaks meeldivatele elamustele kasulikke teadmisi ja kontakte. Võimalik on uue armusuhte tekkimine.