Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
22. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 23. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Jõudu on palju, sul jätkub tegevust pikkadeks tundideks. Naudid ja kasutad ära käesolevat hetke, ent samas sead ka pikemaajalisi tulevikuplaane.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Olukord on plahvatusohtlik. Hoia jalad kindlalt maas. Ära lase üllatustel ja tundel, et maailmas on palju niisugust, mida sina mõjutada ei suuda, end rivist välja lüüa.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Saladused võivad nüüd ootamatul viisil ilmsiks tulla ja mõjutada su suhteid lähedaste inimestega. Olukorda aitab parandada tunnistamine, et sa pole alati eksimatu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Paljugi võib muutuda, ent sa ei saa ise neid muudatusi juhtida. Võib tekkida ebakindel tunne, et sa ei suuda oma saatust valitseda. Et end kindlamini tunda, hoia sõprade ligi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Küllap tunned sisemist soovi rahaasju korraldada. Võimalik, et silmapiiril terendab kasu tuua tõotav teenimisvõimalus, pakutakse kas uut töökohta või meeldivat ja tasuvat lisatööd.

Neitsi
23. august – 22. september

Kõigeks energiat ja aega ei jätku, seisad valikute ees. Tuleb arvestada, et tööle pühendumine nädalavahetusel toob kaasa raskusi isiklikes suhetes.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

See, mida kuulda saad, võib üksjagu ärevust tekitada. Võimalik, et sinu vastu meelestatud isik proovib meelega sind segadusse ajada, lekitades infot, millel pole tõepõhja all.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kohustuste täitmine ei õnnestu kuigivõrd hästi, seevastu tunned end suurepäraselt meeldivas seltskonnas muretult lobisedes ja flirtides. Suhted on praegu kerged tekkima.

Ambur
22. november – 21. detsember

Su kallil perekonnal on ootused – nad tahavad, et oleksid nende jaoks olemas ning aega nendega veedaksid. Sind aga valdab kiusatus päev väljaspool kodu veeta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled tavapärasest julgem ja ka edevam. Sa tahad, et sind märgataks, nii paned rõhku oma välimusele. Vastassooliste imetlevad pilgud lisavad sulle hea hulga enesekindlust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Müttad kodu heaks tööd teha, ent pead seejuures jälgima, et vahepeal ka puhkepause teeksid. Väsinuna kipud tegema vigu ja pead nende parandamisega hiljem topelt vaeva nägema.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aeg on hea puhkamiseks ja seltskondlikuks suhtlemiseks, sulle meeldib inimeste hulgas olla ning flirtimisest tunned mõnu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uue aastaringi märksõna on impulsiivsus – emotsioonid on jõulised, tegutsed julgelt ja teed otsuseid pikemalt mõtlemata. Armastuses võid kogeda tugevamaid tundeid ja suuremat naudingut kui iial varem. Äriasjus on erilisi võimalusi, aga ka riskid on suured. Tasakaalukus on tarkuse ema.