Hilaria ja Alec Baldwin 21. novembril Ameerika loodusloomuseumi galal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
22. november 2019, 13:48

Baldwinid loodavad vaatamata raseduste katkemisele viienda lapse saada

Hollywoodi täht Alec Baldwin ja tema abikaasa Hilaria ilmusid neljapäeval südamevalu trotsides seltskonda: nelja lapse ema oli 12. novembril  teatanud sotsiaalmeedias oma raseduse katkemisest.

Hilaria (35) elas raseduse katkemise üle juba seitse kuud tagasi, kuid oli varsti taas lapseootel. Paraku selgus hiljutisel 20. nädala ultraheliuuringul, et nüüdne rasedus on peetunud.

 
 
 
View this post on Instagram

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Baldwinid osalesid neljapäeval New Yorgis Ameerika loodusloomuuseumi galal ja tõdesid, et viimased nädalad on olnud valusad. "Küll me saame veel lapse, lihtsalt mitte praegu," ütles Alec (61) telesaate "Extra" reporterile. Traagika on abielupaari veelgi lähendanud. "Kui oleksime lähedasemad, oleksin juba Hilaria külge kinni õmmeldud," viskas näitleja naljagi. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Hilaria rääkis, et tunneb end nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt juba paremini. Sotsiaalmeediakommentaarides on talle väga palju toetust avaldatud. "Sellise uudise jagamine võib olla raske, aga kui kord juba jagad, tundub see reaalsem ja kui see on reaalsem, saad paraneda ... Tundsin ka, et ma pole üksi."

Baldwinite esmasündinu Carmen on kuuene. Neil on veel kolm poega: Rafael (4), Leonardo (3) ja Romeo (aasta ja kuus kuud)