Henry Cavill Supermanina 2013. aasta filmis "Man of Steel".Foto: Outnow.ch
Inimesed
22. november 2019, 09:44

Supermanile öeldi, et ta on Bondi rolliks liiga paks!

Supermani osatäitjana tuntud Henry Cavill ei häbene tunnistada, et ta jäi oma kehakaalu tõttu ilma James Bondi rollist. Selle sai Daniel Craig.

Cavill rääkis ajakirjale Men's Health, et kandideeris 2006. aasta filmi "Casino Royale" ning pidi prooviesinemisel väljuma vannitoast, käterätik ümber puusade. Henry oli toona 23aastane ning teinud mõne väikese rolli "Krahv Monte Cristos" (2002) ja "Midsomeri mõrvades" (2003). 

"Oleksin ehk võinud paremini valmistuda," tunnistas Cavill. "Mäletan, et režissöör Martin Campell ütles: "Sa oled natuke pontsakas, Henry." Ma ei osanud trenni teha ega dieeti pidada. Ja mul on hea meel, et Martin nii ütles, sest ma talun hästi tõtt. See aitab mul paremaks saada."

Cavill kandideeris ka "Videviku" meespeaossa, mis läks Robert Pattinsonile, kuid läbimurderoll telesarjas "Tudorid" viis "Surematuteni" (2011), mille tarbeks Henry pidi pool aastat ranget dieeti pidama. "See oli mu esimene kogemus filmivõtetest, kus mul on suurem osa ajast särk seljast ära. See oli väga kurnav," nendib näitleja. Kuid enesepiitsutamine tasus end ära: 2013. aastal sai Henryst Superman.