Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
22. november 2019, 09:30

TIMMERI TAROSKOOP 25. NOVEMBER – 1. DETSEMBER | Jäär on romantik, Sõnn juhipositsioonil (3)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

JÄÄR on nädala algul romantik ja elunautleja. Võtate aja maha ja armastate. Järgmisel hetkel süüdistate end, sest töö on tegemata. Kuidagi nii need teie tujud sel nädalal käivadki, üles-alla. Korraga liiga palju asju ja teid tõmbab ikka armastuse poole. No tüüpiline Jäär tõmbab siis käsipiduri peale ja hakkab analüüsima: mida tegema peaks? Tööd või pühenduma suhtele? Ja nii see aeg kulub, lihtsalt arutledes.

SÕNN on sel nädalal kõiges juhipositsioonil. Tunnete, et peate kõigel silma peal hoidma. Kardate eksida. Pereasjad peavad praegu natukene tahaplaanile jääma ja seetõttu võib teil kodus probleeme tekkida, justkui teid ei huvitaks, aga tegelikult nõuab töö nii palju otsustamist ja panustamist, et te ei suuda igal rindel sajaprotsendiline olla. Olge nädala lõpus ettevaatlik, keegi tahab teil vaipa alt tõmmata, käitub alatult, aga hammustate selle olukorra läbi. 

KAKSIKUD unistavad, aga ise ei tea täpselt, et millest. Rahaline olukord ei ole teil sel nädalal just kõige parem, aga armastus ja kirg - vot need on teie teemad. Te suudate kõike muud võtta kergelt. Suhetes olete rohkem andja kui saaja ja naudite lähedust sajaprotsendiliselt. Ärge siis liiga klammerduge nende tunnete külge, võite kaaslasele lõpuks oma suure armastusega nädala lõpus tüütuks muutuda. 

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.