Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 22. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinu mõtted on üha rahaasjade juures, kipud muretsema. Võiksid selle teema pigem mõneks ajaks kõrvale jätta, sest tehingute tegemiseks pole kõige soodsam hetk.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind ajab marru, kui asjad sinu tahtmist mööda ei suju. Tahaksid ka teiste inimeste tegevuse üle kontrolli omada, ent paraku tegutsevad nad omatahtsi ja mitte nii, nagu sinu meelest õige.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sulle tuleb kasuks ka võime raskete tüüpidega kannatlik olla, keerukates olukordades selge mõtlemine säilitada ja asjalikult tegutseda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Satud õigel ajal õigesse kohta ning jääd silma inimestele, kes sulle meeldivad. Ettevaatust, kui keegi kolleegidest peaks sind ihara pilguga vaatama – afäär töökohal tooks sekeldusi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sa tead midagi niisugust, mis on su konkurentide jaoks saladus. Just see info annab sulle praegu selge eelise ja häid võimalusi oma sissetuleku suurendamiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Õnn saadab rahaasjus juhul, kui sul on usalduslikud suhted lähedastega ning nad sind su ettevõtmistes toetavad. Kui sul on vaenlasi, ole ettevaatlik – nad on ehk avastanud su nõrga koha.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind võlub kõik uus ja huvitav, rutiinsed suhted aga tekitavad vastumeelsust ja põgenemissoovi. Päev võib tuua üllatuslikke kohtumisi ja pöördeid suhetes.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Asjaolu, et suudad teiste inimeste tegevusmotiividest aru saada ja nende tundeidki mõista, annab sulle võimaluse koostööd mitme käigu võrra ette planeerida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pilk on tulevikku suunatud, näed oma võimalusi realistlikult, sest oskad hinnata, millised on su tugevad, millised aga nõrgad küljed. Hoia siht silme ees.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tänu teravale mõistusele ning oskusele info üleküllusest hoolimata tähtsaid asju tähele panna ja nendest lähtuda suudad hästi majandada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled tähelepanelik, suudad infot analüüsida ning olulised asjad jäävad sulle meelde. Nüüd võid leida endale uue toreda hobi, mis viib sind kokku meeldivate ja ilusate inimestega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tööelus on aga olukord muutlik. Õnneliku juhuse läbi või positsioonika inimese toel võid saada rohkem sõnaõigust, aga pead suutma kohaneda muutuvate oludega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion või Ambur! Oled uuel eluaastaringil valmis pingutama. Hoia oma jõuvarusid ning ole ettevaatlik sportides ja tööriistu kasutades. Turvalisus alati ennekõike! Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea kindlalt, mis on su päikesemärk, pöördu astroloogi poole. Kui tead enda sünnikellaaega, võtab tõe väljaselgitamine hetke.