Foto: @thehappilyeva/Instagram
Inimesed
20. november 2019, 10:25

Susan Sarandoni raseda tütre abielu purunes (1)

Hollywoodi tähe Susan Sarandoni näitlejast tütar Eva Amurri teatas septembris rõõmusõnumit: tema ja endise jalgpalluri Kyle Martino pere täieneb kolmanda lapsega. Sestsaadik aga on "Californicationi" näitlejanna abielu karile jooksnud.

Amurri (34) andis reedel teada kaheksa aastat kestnud abielu lõppemisest. Eva ja Kyle'i esilaps Marlowe Mae on viiene, poeg Major James kolmene. Kevadel tuleb ilmale teine poeg.

 
 
 
View this post on Instagram

Our family is starting down a new path. After a lot of thoughtful consideration, and work on our relationship, we have made the difficult decision to lovingly part ways as a couple. We are committed to, and excited about, raising our three beautiful children as close friends and deep partners, and we have the utmost respect for one another. We feel so grateful for the wonderful gifts we have created and received throughout our decade together. We have realized over time that the best path to happiness for us as a family is in this different direction, and we look forward to forging ahead in to a new beautiful relationship. We appreciate your support and understanding as we navigate this new transition for our family. All the love, Eva & Kyle

A post shared by HAPPILY EVA AFTER (@thehappilyeva) on

"Oleme aja jooksul jõudnud järeldusele, et parim tee meie kui pere õnnele peab kulgema teises suunas," kirjutab näitlejatar. Tema sõnul nõudis sellele otsusele jõudmine pikka vaagimist ning katseid suhet parandada. 

Martino (38) avaldas nüüd sotsiaalmeedias foto oma väljakolimisest. "Paremat saatjaskonda ei saa tahtagi. Armastan teid nii väga ja jään alati meie ilusa pere isaks. Homme näeme!"

Amurri omakorda möönis Instagram Storys, et abikaasa lahkumine kodust oli valus. "Pole tähtis, kui head sõbrad te olete või kui "õige" see otsus on - lahutusprotsessis on hetki, mis on hingele tõeliselt muserdavad ning vastse peaaegu kolme lapse üksikema jaoks väga hirmuäratavad."

Elu läheb aga edasi: mõned tunnid tagasi avaldas Eva Instagramis foto lõbusast peost sõbrannade seltsis. "Ma pole veel tippvormis tagasi, aga tunnen, et mind armastatakse ja toetatakse väga, ning olen selle eest ülimalt tänulik."