Silvia IlvesFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
20. november 2019, 09:26

Silvia Ilves: ma tahan näha seda idiooti, kes üritab nelja lapsega ema ära võrgutada (18)

Muusikutepaar Silvia Ilves ja Paul Neitsov tulid oma uue kuuma suhtega avalikkuse ette just oma ühise tuuri ajal, mis tõstatas küsimuse, kas noorpaari suhe on lihtsalt tühipaljas reklaam.

Silvia Ilves lükkab ümber kujutluse nagu nende suhe oleks hea reklaamitrikk nende ühisele tuurile. "Täpselt nii võib see ju tunduda," tunnistas ta saatejuht Robert Roolile saates "Õhtu!".

"Ma olin kindel, et Pauli-sugusega ei hakka mitte midagi olema," väidab Ilves, et seetõttu läks ta üldse skandaalse minevikuga kitarristiga tuurile. 

"Siis ma mõtlesin ka seda, et ma tahan näha seda idiooti, kes üritab nelja lapsega ema ära võrgutada," meenutab naine.

"Noored inimesed, vabad, vallalised, ilusad ja andekad võivad kõike teha. Ma tahtsin Silviaga muusikaliselt koostööd teha, aga läks teisiti," rääkis Paul Neitsov Õhtulehele antud intervjuus novembri alguses. 

Paul ja Silvia tutvusid suve lõpus, kui Paul otsustas, et ta ei taha enam lauljatega koostööd teha, sest tehtud juba küll. „Tahtsin üksi muusikat teha, kuid siis mõtlesin, et keegi huvitav võiks pilli ka mängida. Ma ei leidnud kedagi ja sattusin kuidagi kogemata Silvia peale.“ Silvial polnud halli aimugi, kes Paul on. „Kui ta mulle kirjutas, et tahaks mind oma kontsertidele külalisesinejaks, hakkasin vaatama, et kes ta selline on ja kas mul on turvaline temaga koostööd teha. Nägin kohe, et väga turvaline, sest ma ei vaataks elu sees sellist meest,“ sõnas Silvia Õhtulehele antud intervjuus.