Kristina PärtelpoegFoto: Toomas Tatar
Inimesed
19. november 2019, 17:58

Palju õnne! Kristina Pärtelpoeg sai esimese lapse (32)

Blogija Kristina Pärtelpoeg teatab sotsiaalmeedias, et sünnitas eile öösel oma esimese lapse. "Ma ei tea mis te öösel tegite aga ma sain lapse 4170g ja 52cm, ta on super nunnu ja minu näoga!" kirjutab ta. 

Naine tõdes, et kui rasedusest teada sai, oli ta šokis. "Siim (Kristina elukaaslane - toim.) tõi mulle rasedustesti. Ta hakkas poodi minema ja ütlesin talle, et toogu mulle kolm rasedustesti, sest ma tunnen, et ma olen rase. Ta küsis, miks kolm – ütlesin, et kindel olla," rääkis ta Brigitte blogis.

"Ta tuli rõdult tuppa, küsis „Ei ole ju?" ja ma ütlesin, et olen küll. Siis ta vaatas mulle otsa ja ütles, et okei, selge ja läks toast välja." Siiski kinnitas Pärtelpoeg, et mees oli õnnelik ja elevil.

 
 
 
View this post on Instagram

38+1 🤰🏽

A post shared by KRISTINA PÄRTELPOEG✨ (@kristinapartel) on

Pärtelpoeg teatas, et ootab oma esimest last mais ning korraldas sõpradele vahva peo, mille käigus tegi teatavaks lapse soo. Kui Pärtelpoja hea sõbranna Brigitte Susanne Hunt arvas, et ta soovib poissi saada, siis Pärtelpoeg vastas, et soovib vaid tervet last, sugu tema jaoks oluline pole.

Hunt aga ennustas valesti ning Pärtelpoja ja tema elukaaslase Siimu esimene järeltulija on siiski tüdruk. Hunt soovis Instagrami teel Pärtelpojale ja tema elukaaslasele lapse sünni puhul ka õnne: "Nii õnnelik teie üle. Süda on rõõmu täis, et siin ilmas on üks uus enesekindel printsess, kellega kohtumist ei jõua ära oodata!" kirjutas ta.