Ron NõmmFoto: Robin Roots
Inimesed
19. november 2019, 14:21

TOP 14 | Meestepäev: tõelised Maarjamaa kompud, kelle kõrvalt puudub südamedaam (29)

Täna on rahvusvaheline meestepäev ja selle valguses kogus Õhtuleht kokku Maarjamaa kõige kompumad mehed, kes veel vabad ja vallalised. Kuid kes teab – kauaks?

Ron Nõmm

Ron Nõmm Foto: Robin Roots

Novembri esimesel nädalavahetusel peol võõra blondiga ülemeelikuks läinud ning kirglikult suudelnud Ron Nõmm jäi pärast vahejuhtumit vallaliseks. Poolteist aastat raadiohääl Brigitte Susanne Hundiga koos olnud nägus noormees on taas vaba!


Kristjan Kasearu

Kristjan Kasearu Foto: Arno Saar

Laulja ja näitleja Kristjan Kasearu käevangus pole mõnd näitsikut ammu nähtud. Lisaks laulmisele hoogsalt näitlejana karjääri tegeva mehe vaba aeg on ilmselt nii limiteeritud, et suhtele aega ei jäägi. Kuid ehk tekib õige kaunitari saabudes ka vaba aega rohkem?

Uku Suviste

Uku Suviste Foto: Aldo Luud


Varasemalt blogijana tuntud Merilin Taimrega koos olnud Suviste jäi küll ülemöödunud suvel Pärnus kaamera ette brüneti kaunitariga, kuid kevadel otsis ta kaaslast Tinderist. Tundub, et otsingud ei kandnud vilja, sest avalikkuse ette Suviste kaaslasega astunud ei ole. See tähendab ilmselt vaid üht – Suviste on endiselt vallaline kompu!

Reket ehk Tom-Olaf Urb

 

 

 

 

Reket Foto: Tiit Tamme

Käesoleva aasta alguses lahvatas pomm – Reket ja tema moekunstnikust kaaslase Roberta Eineri teed on lahku läinud. Selle aasta presidendi vastuvõtul käis Einer näiteks koos isaga ja Reket väisas üritust sootuks üksi. Uut naist mehe elus veel pole.

Henrik Kalmet

 

 

Henrik Kalmet Foto: Stanislav Moshkov

Näitleja ja koomik Henrik Kalmet on vallaline juba mõnda aega. Kuigi oma eraelu varjab ta kiivalt ning sellest avalikult väga ei räägi, ei ole teadaolevalt tema elus hetkel ühtegi südamedaami. Oma kehavõlusid on Kalmet demonstreerinud ka Anne&Stiilis.

Valter Soosalu

Valter Soosalu Foto: Erki Pärnaku

Kevadest alates on sahistatud – Marta Laan ja Valter Soosalu teed läksid lahku. Kumbki ei kinnitanud ega lükanud uudist ümber. Küll aga kadusid ühised fotod sotsiaalmeediast. Oktoobris tunnistas Laan, et nende kooselu on tõesti läbi. See tähendab vaid üht – Valter on taas vaba!

Rene Puura

Rene Puura Foto: Erki Pärnaku


Mais Anne&Stiilile antud intervjuus tunnistas Rene Puura, et on nii vallaline, kui olla saab. Ja nõnda juba neli aastat. Varasemalt on Puura suhtes olnud näiteks superstaari saate võitnud Liis Lemsaluga ning mingi aeg sahistati, et Puura on koos hoopis näitlejanna Kaisa Seldega. See kuulujutt aga kinnitust ei leidnud. Nii et veel üks andekas ja musikaalne vallaline kompu!

Rannamaja Silver

 

Silver Meier Foto: Martin Ahven

Sel sügises palju kirgi kütnud „Rannamajast“ tuntuks saanud Silver Meier läks saatesse eesmärgiga leida enda kõrvale tore ja kena kaaslane. Saadet tutvustavad klipis tunnistas ta, et teda on varasemalt petetud ning otsib nüüd endale ausat kaaslast. Saatest ta seda siiski kahjuks ei leidnud. Tuntuks saanud noormees pole ka pärast saadet veel kaaslast leidnud.

Rannamaja Suur Kristo

 

Kristo Koik Foto: Martin Ahven

Samuti „Rannamajast“ tuntuks saanud Kristo Koik ajalugu naistega on kirju. Juba saate ajal sattus ta suhete sasipuntrasse, kui mürgeldas voodis saates osalenud Kerliga, samal ajal kui tema uus silmarõõm Ada juba majas viibis. Kuigi saates jäid Ada ja Kristo kokku, selgus pärast saadet toimunud kohtumisel, et noorte teed läksid siiski lahku. Kristo on endiselt vaba ja unistuste naise otsingul.

Jüri Pootsmann

Jüri Pootsmann Foto: Rauno Vahtre

Superstaari kuuenda hooaja võitnud Jüri Pootsmann pole kordagi avalikkuse ette kaaslasega ilmunud. Suhetest pole ta rääkinud ka üheski intervjuus ja hoiab eraelu jagamisel pigem tagasihoidlikku joont. Siiski on Õhtulehe toimetusele teada olevalt eurolaulik endiselt vallaline.

Priit Kuusk

Priit Kuusk Foto: Tiina Kõrtsini


Novembris tuli avalikuks, et „Aktuaalse kaamera“ saatejuht Priit Kuusk lahutas pea 23 aastat kestnud abielu ajakirja Eesti Naine peatoimetaja Heidit Kaioga. Elu lihtsalt viis neid lahku. Nüüd on šarmikas telenägu taas vallaline. Kuigi mees reisib pidevalt ja on hõivatud erinevate projektidega, mahub ehk siiski ka tema ellu natukene uut armastust.

Tambet Tuisk

 

Tambet Tuisk Foto: Stanislav Moshkov

Kevadel 43. sünnipäeva tähistanud näitleja Tambet Tuisk on küll lahutatud mees, kuid sellegi poolest hea partii. Andekas mees on üks hinnatuimaid näitlejaid Eestis. 2006. aastal lahutas Tuisk näitlejanna Piret Simsonist ning paaril on ka ühine poeg. Veel on Tuisk olnud ka koos teisegi tuntud näitleja – Mirtel Pohlaga.

Priit Võigemast

 

Priit Võigemast Foto: Julia Vakina

Priit Võigemasti ja Evelin Võigemasti 2005. aastal sõlmitud liit purunes 2016. aastal, kui lahutati 11 aastat kestnud abielu. Neil on kaks last – tütar Loviise ja poeg Lennart. Kuigi 2018. aasta suvel liikusid nad taas koos ringi ja sahistati, kas paar on teineteist taas leidnud, Priit seda ei kinnitanud. Seega, võib arvata, et tegemist on endiselt vaba mehega.
 
Sergo Vares

Sergo Varer Foto: RAIGO PAJULA/VPK

Näitleja Sergo Vares, kes küll suurema osa ajast Inglismaal ning kodumaa lavalaudadel näeb teda pigem harva, on hinnatud näitleja. Tema viimane suurem roll oli kodumaises sarjas „Pank“. Kodumaistele kaunitaridele on ta siiski tõeline silmatera, keda kena vaadata nii teatrilaval kui ka teleekraanil. Varasemalt on Vares koos olnud modelli ja telesaatejuhi Helen Sürjega ning ka Sandra Vabarnaga (tollal veel Sillamaa), kuid hetkel on Vares vaba mees.