Dave, Sissi ja Lisa BentonFoto: Mariliis Kütisaar
Inimesed
18. november 2019, 21:19

Lisa Benton: olen tänulik, et meil on iga päev toit laual, paljudel pole isegi kodu (4)

Dave Benton annab tütarde Lisa ja Sissiga 18.-23. detsembrini Eestis jõulukontserte. „Muidugi on mul väga suur au nendega koos laval üles astuda, rõõmustab Lisa Jennyfer Benita . "Nemad kaks on ühed suurimad iidolid, kes mul on."

Lisa, kas närv on ka sees?

Ehk muidugi on veidike närvi ka sees, kuid üldiselt trumpavad siiski austus
ja autunne selle üle. Loodan jagada lava kahe imelise hingega, kes on mõlemad meeletult olulised mu jaoks. See tuur tuleb midagi väga meeldejäävat nii meile, kui ka publikule kindlasti.

Lisa, milline tähendus on sinu jaoks jõuludel?

See on kõige imelisem aeg aastas, kuna saame keskenduda kõige olulisematele asjadele, milleks on pere ja sõbrad ning saame olla tänulikud selle eest, et nad üldse meie eludes on. See on aeg, kus saame veeta aega just nendega, kes tähendavad meile meeletult palju, ning teha kõik mis meie
võimuses, et näidata neile, kui palju me neid armastame.

Mille eest oled selle aasta lõppedes kõige tänulikum?

Kõige eest, mis see aasta mulle toonud on: perekond, sõbrad, kõik võimalused, mis mulle antud ja millest ise kinni haaranud olen. Samuti olen väga tänulik, et mul üldse on see elu, mis mul on. Ma ei sooviks seda millegi muu vastu vahetada. Olen tänulik, et meil on iga päev toit laual ja kõik sellised väikesed asjad, mis vahel jäävad märkamata. Paljudel inimestel pole üldse peret ega toitu laual, isegi mitte kodu. Ehk peaksime kõik olema tänulikud iga väikese hetke eest, mis meiega iga aasta, kuu, nädal, päev ja sekund juhtub.

Mida pere juures kõige enam hindad ja võtad kindlasti alatiseks ellu kaasa?

Hindan toetust ja armastust. Need inimesed on kõige olulisemad isikud mu elus ja tunne meie vahel on midagi nii erilist, mis jääb minuga igavesti. Ma võtan kaasa õppetunni, et mis iganes elus ette tuleb, ei tohi me kunagi kaotada sihti oma unistuste poole ja peaksime alati tegema kõike enda õnne nimel.

Millele soovitaksid kõigil kõige enam jõulude ajal tähelepanu pöörata?

Oma perekonnale, inimestele, keda armastate, sõpradele. Nendega peaks veetma võimalikult palju aega koos ja ütlema neile, et armastate neid. Jõulude aegu peaksid kõik olema teadlikud, et keegi on nende jaoks alati olemas. Nad peaksid teadma, et nende pere armastab neid ja olema meeletult tänulikud selle eest.

Sissi ja Lisa Benton Foto: Mariliis Kütisaar