Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP | teisipäev, 19. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Et mõista ümbritsevat maailma, selles toimuvaid muudatusi ja saada aru, milline on sinu koht selles pöörises, on kasulik võtta aega üksinda olemiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on niigi päev tihedalt planeeritud, aga tekib veel uusi, ootamatuid lisaülesandeid. Vaata, et sa suure rahmeldamisega oma tervisele liiga ei teeks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui vähegi võimalik, sead asjad tähtsuse järjekorda selle alusel, mis sulle rohkem, mis vähem meeldib, jättes praktilise poole tagaplaanile.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tegeled intensiivselt uue elukoha otsimisega või teed plaane, kuidas olemasolevat kodu laiendada või remontida. Sul pole kahju aega ja raha kodu uuendamisele kulutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Õpi – võid kursustel tudeerida või ise harivat kirjandust lugeda Tasub suhelda tarkade inimestega, neilt kuuldust olulist kõrva taha panna.

Neitsi
23. august – 22. september

Raha teenimine on sinu jaoks väga oluline, samas lähened sellele julgelt ja loominguliselt. Märkad huvitavaid võimalusi, oled valmis nii mõndagi uut proovima ning seejuures riskima.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Armusuhted võivad võtta ootamatuid pöördeid. Võimalik, et kohtad sarmikat vastassoolist või siis tuleb üllatuslikult su ellu tagasi keegi, kes kunagi aastate eest olulist rolli on mänginud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled üliaktiivne. Põnevaid võimalusi on palju, tahaksid ette võtta palju ja korraga. Sul on raske aru saada, et kõik pole võimalik ning iga tegevus nõuab ka ressursse.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tahad ennast maksma panna, kellelegi kohta kätte näidata. Sul võib tekkida tahtmine selleks küllaltki jõulisi võtteid kasutada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Avanevad uued võimalused, need võivad nii ahvatlevad tunduda, et juba haaradki neist kinni. Võimalustega kaasnevad riskid võivad kahe silma vahele jääda, märkad neid liiga hilja.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päev on vastuoluline. On hetki, mil tunned end kõrgvormis olevat – tuju on suurepärane ja elu näib võimaluste rohke, mõne aja pärast aga tunned masendust ja lootusetust.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled sisemiselt rahutu, tahad tegutseda, samas siiski päris täpselt aru saamata, mida vajad ja kuhu jõuda tahad. Sisepinge võib olla vägagi tugev.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval eluaastal on tähelepanu keskmes väärtushinnangud. Armastus on oluline, armastatud inimese mõjul aga võivad su arusaamad maailma asjadest teiseneda. Seetõttu eemaldud mõnest senisest truust mõttekaaslasest. On oht oma jõuvarusid üle hinnates liigselt pingutada. Pööra tähelepanu tervise eest hoolitsemisele, hoia ennast.