KAS NELJAST SAAB KAKS? "Duubli" saatejuhid tutvustasid telesügise eel uhkelt oma uut stuudiot. Nüüdseks on saate peatoimetaja ja juht Keili Sükijainen lahkunud ning üsna pea läheb dekreeti teinegi saatejuht, Kadri Pikhof.Foto: Robin Roots
Tele
18. november 2019, 13:27

Kas telesaade „Duubel“ jätkab pärast Sükijaineni lahkumist ning Pikhofi dekreeti minemist kahe saatejuhiga? (21)

Eelmisel nädalal kirjutas Õhtuleht, et Keili Sükijainen lahkus TV3 saate “Duubel” peatoimetaja ning saatejuhi kohalt, kuna ei klappinud ülejäänud meeskonnaga. Jaanuaris lahkub saatest ka teine saatejuht, Kadri Pikhof, kuna temal sünnib veebruaris poeg. 

Kas see tähendab, et järgmisest aastast jätkab “Duubel” vaid kahe allesjäänud saatejuhi – Jürgen Pärnsalu ja Taavi Libega? Uurides TV3 programmijuhi Raimo Kummeri käest, mis plaanid neil “Duubli” saatejuhtidega on ning kas juba uute saatejuhtide otsingud käivad, vastas ta vaid: 

“Meil on kolm saatejuhti – Taavi Libe, Jürgen Pärnsalu ja Kadri Pikhof. Hetkel ei otsi.”

Sahistatud on ka seda, et uue saatejuhinga võib “Duubliga” liituda raadiohääl ning TV3-s Brigitte blogi pidav Brigitte Susanne Hunt. TV3 juht Priit Leito lükkas selle kõlaka aga ümber, öeldes, et Hunt ei ole uueks saatejuhiks planeeritud.