Liisa KuusmaaFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
18. november 2019, 12:31

FOTO | Abielusaate Liisa paljastab: oleme juba kaks aastat abielus olnud (33)

Saadetest "Abielus esimesest silmapilgust" ja "Prooviabielu" tuntuks saanud Liisa Kuusmaa paljastab sotsiaalmeedias, et on juba kaks aastat abielus olnud.

"Me oleme kiivalt varjanud paljude eest päeva, mil meist sai üks perekond. Me ei ole seda teinud tahtlikult, kuid me ei ole ka leidnud võimalust, kuidas seda öelda nii, et see ei tuleks suvalise lausena," kirjutab Liisa Instagrami postitatud pildi juures. "Nüüd me teeme selle ära ja teatame kõikidele, keda huvitab- me oleme abielus juba viimased kaks aastat. Ühtseks pereks saime me 17.11.2017, mille tunnistajaks oli inimene, kes meid paari pani."

Liisal ja tema abikaasal Sandril on ka kaks poega - 2018. aasta emadepäeval sündinud Rennet ja tänavu 6. augustil ilmale tulnud Jesse.

View this post on Instagram

Meie südamed 🤗 #jesse #rennet #thepaertelfamily

A post shared by Life of LiiSan (@life_of_liisan) on

Liisa peab nüüd ka blogi, kus on kirja pannud ka enda ja Sandri tutvumisloo. Naine paljastab, et nad tutvusid 2017. aasta juulis Liisa õemehe kaudu. Neli nädalat pärast tutvumist elasid noored juba koos ja said teada esimese ühise lapse ootusest. 

Kui Rennet sündis, hakati arutama ka abielu üle. "Alguses tegime siiski vaid huumoriga viiteid, et võiks abielluda, kuid ajapikku sai naljast reaalne mõte. Nii me panimegi paika kuupäeva 17.11.2017, mil meist saab üks perekond," kirjutab Liisa. 

Abiellumist varjati sõprade ja tuttavate eest lausa kaks aastat. "Meil on plaan teha tulevikus ka suured pulmad, kuhu kaasata nii sõbrad kui perekond, kuid millal, seda me veel ei tea."

Loe Liisa ja Sandri lugu pikemalt SIIT