"Su nägu kõlab varsti tuttavalt" 6. saadeFoto: Tiit Tamme
Tele
17. november 2019, 22:07

VIDEOD, BLOGI JA GALERII | Eleryni võidukäik lõppes, seekord oli parim Madis! (13)

Järjekorras kuuendas "Su nägu kõlab varsti tuttavalt" saates läksid taas vastamisi kaheksa andekat, kes võistlesid koha eest saate finaalis ja 10 000 euro nimel. Vähim punkte saanud võistleja lahkus ka seekord ning lahkujaks oli alles selles saates sisse tulnud Getter Pärle. 

Madis Arro – James Brown „It’s a Man’s, Man’s World”

Eleryn Tiit – „Näkilaul”

Katre Sepp – Patricia Kaas „Mon mec à moi“

Tanel Laidna – Baltimora „Tarzan Boy“

Marianne Leibur – Maiken „Siin või sealpool maad”

Norman Salumäe – Mungo Cherry „In the Summertime“

Karmo Nigula – Ursula „Tiffer“

Getter Pärle – The Rolling Stones „Start Me Up“

22:19
Katharina Toomemets

Kes keda järgmises saates kehastab: 

Karmo - Stromae

Eleryn - Billie Eilish

Tanel - KISS

Katre - Lynn Anderson

Norman - Vello Viisimaa

Marianne - Marie N

Madis - Scissor Sisters

22:05
Katharina Toomemets

Kuuenda saate on võitnud taas Madis!

22:05
Katharina Toomemets

Saara: 

4 Tanel

5 Eleryn

6 Getter

7 Karmo

8 Katre

9 Norman

10 Madis

12 Marianne

22:03
Katharina Toomemets

Mait:

4 Eleryn

5 Getter

6 Karmo

7 Tanel

8 Katre

9 Marianne

10 Norman

12 Madis

22:01
Katharina Toomemets

Tanja:

4 Getter

5 Karmo

6 Tanel

7 Norman

8 Katre

9 Eleryn

10 Marianne

12 Madis

21:58
Katharina Toomemets

Kohtunike hinded:

Mart:

4 Getter

5 Karmo

6 Marianne

7 Katre

8 Norman

9 Tanel

10 Eleryn

12 Madis

21:41
Katharina Toomemets

Saara: see oli super. Mul oli väga naljakas. 

Mart: nohiklus on omaette žanr, sa tõid selle väga täpselt lavale. Jällegi - nohikut mängida on keeruline, sest võiks ju teha Žuriku tüüpi, aga sa tegid Eesti tüüpi nohiku. Sa täitsid oma esitusega minu jaoks mitu lünka Eesti popmuusikas. Ma sain teada, kust tuli nublu ja mis järgnes Singer Vingerile. Segadusttekitav number ja see ongi hea numbri märk.

Tanja: hästi kummaline number. TÜ esimese kursuse tudengite afterparty Rüütli tänaval, ma oletan, ma ei tea. See oligi kummaline, huvitav oli jälgida. Mulle tundus, et sulle pakkus erilist rõõmu seda numbrit esitada, sai räppida, tantsida nagu hullumeelne, tunda vabalt ja anda energiat inimestele. 

Mait: mulle väga meeldis, kuidas sa hullasid laval, see oli vaheldusrikas. Võib kahtlustada psüühilist häiret inimesel, kes nii hüppab. Ma ei kahtlusta muidugi perekond Naane selles, aga sa tegid seda kihvtilt ja nautisid tegemist. Valter oli ohtlik partner, ta väga innukalt ikka mängis kitarri. Kokku oli super kompott. 

21:34
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab varsti tuttavalt" 6. saade (Tiit Tamme)
21:30
Katharina Toomemets

Viimane etteaste: Karmo Nigula – Ursula „Tiffer“

21:20
Katharina Toomemets

Mait: mõnus arrogantne olek, selle olid kihvtilt ära tabanud. Ega seda lihtne teha pole. Sul midagi ikka täitsa oli. Hääl oli natuke liiga sirge vahepeal, liiga puhas, ta natuke käriseb. Muidu väga vinge.

Saara: midagi sa tabasid, kärinat oleks võinud veidi rohkem olla, muidu oli see magus number, Mick lollitab kaamera ees, teeb suvalisi nägusid. Sa võtsid hästi šnitti. Minu meelest oli täitsa vahva. 

Mart: sinu numbri kohta ma ütlen, et tõesti kui ma mõtlen Jaggeri peale, siis tema põhiline olek on ülbus, mis väljendub suures suus. Su suu oleks võinud olla tibake suurem ja keel rohkem väljas. See oleks võinud olla ka Kersti Kaljulaid. 

Tanja: Jaggeril ongi need liigutused ja tema lavaline hullumeelne olek, läheb, kuhu taab. Natuke tundus see mulle lavastuslik. Natuke tema vabadust mul oli puudu, ega suud ei saa rohkem teha kui on loodud. Justkui kõik oli, meeshäält on raske nagunii parodeerida. Sa olid väga tubli, natuke miski jäi puudu, aga üldmulje oli väga tore. 

21:14
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab varsti tuttavalt" 6. saade (Tiit Tamme)
21:09
Katharina Toomemets

Nüüd astub lavale näosaate uus osaleja Getter Pärle – The Rolling Stones „Start Me Up“

21:08
Katharina Toomemets

Tanja: meil on nagu bipolaarne saade, üks number ma nutan, teine number ma naeran. Sa näed välja nagu Puškin. See oli naljakas, mitte midagi ei toimunud laval, keegi ei tantsinud, sa istusid, tantsisid ühe jalaga ja siis naersid, nagu lokkis lollakas. See oli nii hea. Mulle meeldis, et energia oli nii õige. Kõik oli ajuvaba ja see oli väga hea. Sa laulsid toredasti, mulle meeldis hääl, naer, sinu olek laval, lavastus, kõik on tore, kõik karakterid oli toredad. 

Mait: seni minu jaoks üks lõbusamaid numbreid, ajas itsitama kõvasti. On minu elus hetki, kus ma tahaks väga sellises seltskonnas olla. See on ikka väga optimistlik seltskond, kes ei vaata tagasi, läheb ainult edasi. Tabasid ka tämbri ilusasti ja oleku. See oli nagu Woodstocki aeg, ärkamisaeg maailmas mingis mõttes, te olite tõesti virgunud mehed, valgustatud mehed.

Saara: mida te teete? ÜKs hetk ajate nutma, siis niimoodi naerma, et mul on paber märg. See oli väga naljakas, ma vaatasin sind ja juba irnusin. Midagi on sinus ja selles härras, keda sa kehastasid, sarnast ja see sobib sulle väga. Sinus on mingit sellist lõbusat tšilli olekut, ma olen sinuga lava jaganud päris palju ja ma imetlen sinus rahu. Ükskõik, kui närviline olukord on, sinus on rahu. Ma hoian sulle väga pöidlaid.

Mart: alati polegi võimalik öelda, mis paneb sind naerma ja nutma. Kui küsida, mis siin tekitas hüsteerilise soovi lõbus olla, ega ma ei oska öelda, kas see oli laul või karakter. Sa tegid selle asja väga täpselt. 

21:01
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab varsti tuttavalt" 6. saade (Tiit Tamme)
20:57
Katharina Toomemets

Kuues esitus: Norman Salumäe – Mungo Cherry „In the Summertime“

20:47
Katharina Toomemets

Maiken lava tagant: üliilus

Mart: ma olin selle laulu olemasolust teadmatuses. Mulle tundus, et see on üks järjekordne ballaad, aga sinu esitus laval andis sellele laulule elu. Ikka juhtub, et sa ei saa mingile asjale pihta. Ma ei oska öelda, kui Maiken sa nüüd olid, aga see oli väga hea esitus, suurepärane ettekanne, sa andsid sellele laulule elu, hinge.

Tanja: (nutab, ei suuda rääkida). Ma tean selle loo... (nutab). Minu meelest see oli väga-väga hea, ma isegi kohati nägin Maikenit. Ma hästi tean, kuidas Maiken laulab. Muidu võiks mõelda, et mis seal ikka teha, et naine laulab. Seal olid nii pisikesed detailid, et ühe esituse pealt ei saagi enid välja võtta. Ma imestasin kui hästi sa tegid neid järele, väiksed vibratsioonid, mõned fraseeringud, mis on Maikeni omad. Lõpupoole tahaks veel nutukat, ma mõtlen hääles. Minu meelest oli nii hea esitus ja nii ehtne, et ma kohati nägin mingi nurga alt Maikenit. See lugu on väga-väga ilus. 

Mait: see on, jah, üks ohtlik number. Teema on ilmselt väga isiklik ja MAiken on meil väga lähedalseisev isik. Sa laulsid seda tõesti hingest ja ilusasti ja teistmoodi seda laulu ei saagi laulda. Seda sa tegid ausalt ja rohkem ma ei oskagi öelda. See oli ilus.

Saara: tuli ära, ma ootasin aastaid, et keegi saaks seda laulu esitada. Ma katsusin oma pulssi loo lõpus, see oli vist 200, ma hoidsin hinge kinni, nagu Maikeni esituse ajal. See on ilus laul, sa laulsid seda hästi, mina kuulsin täitsa Maikenit, kõik oli olemas. 

20:40
Katharina Toomemets

Muide, kleit Marianne seljas on Maikeni originaal

20:39
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab varsti tuttavalt" 6. saade (Tiit Tamme)
20:36
Katharina Toomemets

Järgmisena: Marianne Leibur – Maiken „Siin või sealpool maad”

20:35
Katharina Toomemets

Saara: tore meeleheitel Tarzan boy oli, sai nalja, mul oli väga lõbus, hästi lauldud. Minu meelest sa olid isegi gramm mehelikum, kui see mees, keda videos nägin. Väga hästi.

Mart: Tanel, sa oled ikka väga loll, see number oli nii loll. Baltimorast tulebki teha paroodia, sa tegid selle suurepäraselt. Mulle tundus, et üks vendadest Voitkadest hulgub metsas, kui teine on poes. 

Tanja: kui Baltimora oli Tarzan  boy, siis sina oled Tarzan man. Ka hääles, sul oli küpsem hääl. Mulle meeldis, et sa ei võtnud ennast tõsiselt, kohe näha, et nautisid pullitegemist. See oli väga hea paroodia, mõnus oli vaadata, natuke naljakas ka ja vahepeal hakkas hirmus, et kui sa võtad seda tõsiselt, siis ei teagi, mida mõelda. Ma loodan, et sa võtsid naljaga. 

Mait: hääl oli minu meelest väga täpne, väga tore. 

Loe rohkem