Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 18. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tahaksid, kuid ei julge veel otsuseid vastu võtta. Tunnetad, et on veel vara välja näidata, millised su eesmärgid tegelikult on.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

On normaalne, et kõike alustatut pole võimalik plaanipäraselt ellu viia. Kui mingi projekt on ummikusse jooksnud, tuleb analüüsida, mis olid ebaõnnestumise põhjused.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Liigu julgelt valitud teel edasi, edu on kiire tulema. Demonstreeri oma edusamme teistelegi – tõenäoliselt on neid, kelle meelest ajad õiget asja ja kes on valmis sind toetama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kaaslastel pole sinuga just kerge – oled üsnagi enesekeskne ja jäärapäine, koostööd on sinuga täitsa raske teha. Kaitsed oma seisukohti jonnakalt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui üritad karjääriredelil ülespoole rühkida, võib nüüd su püüdlusi edu kroonida. Võimalik, et sulle tehakse pakkumine, mis on ambitsioonikam, kui sa loota julgesid.

Neitsi
23. august – 22. september

Peaksid mõtisklema selle üle, millele ja kuidas tuginevad su sõprussuhted. Palju on su läheduses usaldusväärseid sõpru, palju meeldivaid kaaslasi, palju lihtsalt tuttavaid?

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tunnete abil sa probleeme ei lahenda – vaja on selget mõistust ja rahulikku meelt! Vastutusest sa ei pääse, aga vastutust pole vaja karta – saad kohustustega kenasti hakkama.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled heas vormis, saad hakkama nii vaimse kui ka füüsilise tööga. Naudid väljakutseid, oled valmis pingutuseks selle nimel, et endale ja teistele tõestada, mida sa suudad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled optimistlikult meelestatud ja tegutsemislusti täis – sulle tundub, et kõik on võimalik. Suudad paljugi ära teha, mingid uued tegevused suure hooga käima lükata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hoolitsed ise selle eest, et su elu oleks põnev ja lõbus. Oled ettevõtlik, sulle pakub pinget ürituste organiseerimine ja suurema rahvahulga ees sõna võtmine.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui avatud ja suhtlusaldis oled, ulatub nüüd su kõrvu huvitavat informatsiooni. Juhtud justkui kogemata kombel kokku inimestega, kelle abil su probleemid lahenevad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pinge on õhus, eeskätt tööalaste plaanide tegemine on raskendatud. Pole sugugi lihtne kaaslastega ühist keelt leida, oled küllaltki vaidlushimuline.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uuel eluaastaringil kaldub tähelepanu materiaalsesse sfääri. Tahad rahaasju planeerida, ehk ka uut äri alustada. Selleks on sul mitmeid ideid, ent kõik need ei ole realistlikud. Info liigub vabalt, see, mis sinu jaoks vajalik, jõuab su kõrvu nii ehk naa. Võid saada häid pakkumisi, soodsad sidemed tekivad justkui iseenesest.