Kaido HöövelsonFoto: Jürgen Niit
Tele
17. november 2019, 11:41

VIDEO | Jaapanlannad tungisid Baruto sängi nii uksest kui aknast: võib-olla nad tahtsid keset ööd juttu puhuda (22)

Saates „Hommik Anuga“ käis külas Kaido Höövelson, kes avaldas raamatu „Baruto. Rääkimata lood“.

Höövelson tunnistab, et Jaapanis elades oli hetki, kui ta mõtles musti mõtteid. „Esimesel aastal oli tõesti raske ja inimestel tekib ikka eri mõtteid. Käisin raskuste kiuste iga päev mööda ühest ja samast puust, kus rippus väike nööriots ja mõtlesin, millal see kannatus katkeb. Kuid minul kui visal maamehel kannatus siiski ei katkenud.“

Kaidol jäi puudu üks turniir, et tõusta absoluutsesse tippu. „Oli mis oli, seda ei saa tagasi pöörata. Mina põen selle pärast kõige rohkem. Kuid siis oleks elu jälle teistsugune olnud, võib-olla oleksin üldse ikka veel Jaapanis,“ räägib ta saates.

Jaapanis peetakse kõige seksikamateks meesteks just sumomaadlejaid ja naiste tähelepanu osaliseks sai ka Höövelson. „Pruute pakuti uksest ja aknast. Kui lähed õhtul magama, peab aken olema ikkagi trellitatud või lukus, samamoodi ka uks, et naised sisse ei saaks.“

Siiski tuli ette olukordi, kui tüdrukud sõna otseses mõttes aknast sisse ronisid. „Ma arvan, et nad tahtsid keset ööd võib-olla juttu puhuda,“ naerab ta.

„Sumomaadleja on jumala staatuses inimene. Tihtipeale on väikeste jaapani naiste unistus, et sünniksid suured ja tugevad pojad. Keha suurus näitab, kui sügaval on juured, kui tugevaks, suureks ja võimsaks inimene võib kasvada. Eks sealt ka meie populaarsus,“ selgitab Höövelson.

Kaido naist Elenat ei aktsepteeritud aga üldse. „Meil ei lubatud kohtudagi. Eks olin ka seal põikpäine maamees, kui olin teel tippu, ja läksin klubiga natuke vastuollu,“ tunnistab ta.