"Head tüdrukud nii ei tee" etendus Tartus; Alexela Loomemajas. Tüdrukuid tuli vaatama ja tõi sületäie roose saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" 2019 tuntust kogunud selgeltnägija Anzori.
Inimesed
16. november 2019, 21:13

Vahva üllatus! Selgeltnägija Anzori väisas heade tüdrukute etendust sületäie roosidega (8)

Reede õhtul toimus Tartus, Alexela Loomelaval juba kolmekümnes stand-up komöödiaetendus "Head tüdrukud nii ei tee", mida väisas ka TV3 hittsaate "Eesti selgeltnägijate tuleproov" tänavuse hooaja kuumim selgeltnägija Anzori.

Anzori sõitis Tallinnast Tartusse ekstra tüdrukute etteastet kaema, kaasas sületäis imekauneid roose. Kuigi tegu on grusiiniga, siis sai ta tänu tüdrukute ilmekale sõule aru pea kõigest. "Nende eesti kaunitaride omavaheline energia on laval väga hea," kiitis Anzori peale etendust. "Tüpaažid on küll väga erinevad, kuid koostöö suurepärane! Lähen neid kindlasti veelkord vaatama ka Tallinnas." 

"Head tüdrukud nii ei tee"  - Kethi, Liina, Anu ja Reet koos Anzoriga (helendavas rüüs) öise Tartuga tutvumas

Peale etendust suundusid ülemeelikud tüdrukud koos Anzoriga öisele Tartu tuurile, ühtlasi tähistati ka etenduse idee autori, aastaema Liina Pulgese 40ndat sünnipäeva.

Stand-up komöödias „Head tüdrukud nii ei tee" löövad kaasa #skandaalitar Anu Saagim; #aastaema Liina Pulges ja #lauljatar Kethi Uibomägi. Varumängijana istub lava ees #iluhoolik Reet Härmat.

"Head tüdrukud nii ei tee" etendus Tartus; Alexela Loomemajas. Külaliste seas oli ka möödunud hooaja selgeltnägijatesaatest tuntust kogunud Cerli Sarv.

Kes ei oleks naistest mõelnud - kust ja kuidas leida endale õige mees, kuidas alati veatu välja näha või kuidas jääda meelde ka siis, kui sind peol polnudki?

Kolm erakordset naist kolmest erinevast põlvkonnast teavad vastuseid ka kõige valusamatele ja intiimsematele küsimustele ning ei häbene oma teadmisi  publikuga jagada. Loomulikult räägitakse humoorikaid lugusid kohtingutest, abieludest, lahkuminekutest, armastusest ja lörri läinud suhetest. Rääkimata ei jää ka ilu salanõksud ning julgemad saavad võimaluse ka ise kaasa rääkida või midagi küsida. 

"Head tüdrukud nii ei tee" etendus Tartus; Alexela Loomemajas. Tüdrukuid tuli vaatama ja tõi sületäie roose saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" 2019 tuntust kogunud selgeltnägija Anzori.

Tartu etendus läks täismajale ja emotsioonid olid laes.