Hertsoginna MeghanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. november 2019, 16:00

Hillary Clinton käis hertsoginna Meghanil salaja külas (2)

Hertsoginna Meghanil ja beebi-Archie'l käis teisipäeval tähtis külaline - Hillary Clinton.

Daily Maili teatel käis endine USA riigisekretär Sussexi hertsoginnal tema Frogmore Cottage'is külas. See oli nende esimene kohtumine. Kõmulehe allika väitel tervitasid Clinton ja hertsoginna teineteist sooja kaisutusega ning veetsid üheskoos terve pärastlõuna. Juttu tuli koguni kirjast, mille Meghan oli 11aastasena Hillaryle saatnud, nõudes seksistliku nõudepesuvahendireklaami eemaldamist eetrist. 

Seitsmekuune Archie sai Hillarylt samuti kallistusi. USA poliitik võttis jutuks oma tütrepoja Jasperi, kes oli ilmale tulnud juulis.

"Hillary ja Meghan imetlevad teineteist ja see oli väga armas ja soe kohtumine," räägib allikas. "Nad on vastastikused fännid!"

Oktoobrikuises Sunday Timesi intervjuus avaldasid nii Hillary Clinton kui ka tema tütar Chelsea Meghanile, keda Briti kõmuajakirjandus on juba pikemat aega materdanud, vankumatut toetust. "Seda ma tahan küll öelda, et see, kuidas Meghanit on koheldud, on seletamatu," ütles endine USA riigisekretär. "Kui seletuseks on tema segarassilisus, siis häbi kõigile," toonitas Clinton ja lisas, et tema isiklikult usub: Sussexi hertsoginna afroameerika päritolul on kiusukampaania vallandumisel kindlasti oma roll. 

Chelsea Clinton väljendas arvamust, et Meghanit kritiseeritakse ka tema sõnakuse tõttu. "Ta tegi esmalt uhkelt karjääri ning tal on hääl, mida ta õnneks jätkuvalt kasutab," ütles kolme last kasvatav Chelsea.