Üritused
15. november 2019, 16:08

ÕL VIDEO | „EESTI LAUL“ | Saatejuhid Taukar ja Niinemets: oleme paar korda sattunud koos prügigi välja viima

 Sel aastal juhivad „Eesti laulu“ kaks karismaatilist meest – Karl-Erik Taukar ja Tõnis Niinemets. Tomi Rahula on öelnud, et meestele tehti pakkumine ja nende omavahelist klappi enne casting’u käigus ei proovitud. „Ma arvan, et me mõlemad oleme enam-vähem näinud, mida seni teinud oleme ja oleks juba varem eos tekkinud olukord, kus suudad viisakalt ära öelda, kui tõesti tundub, et teine pool on kuidagi ebasümpaatne,“ sõnab Niinemets. 

„Mul ei olnud küll kordagi peas mõtet, et me ei kliki omavahel,“ kinnitab Tõnis. „Enam-vähem sama vanad inimesed, samasuguses eluvaldkonnas tegutsevad – Karl teab küll muusikast rohkem ja mina mitte nii palju. Olengi õpipoisi rollis.“ Karl-Erik Taukar kinnitab Tõnise sõnu. „Me elame Tõnisega üsna lähestikku, samas linnaosas, ja oleme paar korda sattunud koos prügi välja viima. Siiani on sellises olmeolukorras tõsiselt hea klapp olnud,“ muigab Taukar.

„Eesti laulu“ meeskond kutsus mõlemat meest saatejuhtideks ise ja mõlemad kinnitavad, et pikka mõtlemisaega ei olnud. „Tegu on väga sümpaatse üritusega. Kaassaatejuht on lati tõstnud väga kõrgele ja tema kõrval on väga auväärne olla,“ sõnab Tõnis. „Ma ütlesin ka kohe „jah“. Eelmine aasta olid mul väga toredad muljed ja sel aastal on meil Tõnisega vastastikune respekt. Ma ei kõhelnud küll millegi osas,“ kinnitab ka Karl-Erik.

Mida mehed Õhtulehele veel rääkisid, vaata videost.