Foto: @erinlangmaid/Instagram
Inimesed
15. november 2019, 09:40

WCs lapse sünnitanud modellil polnud rasedusest aimugi (4)

23aastane Austraalia modell tõi 29. oktoobril oma WCs ilmale beebi, kelle olemasolust polnud tal kogu raseduse väitel õrna aimugi.

Erin Langmaid (pildil mõni nädal enne sünnitust) on üks neid haruldasi naisi, kelle rasedus kulgeb täiesti märkamatult. Ta mahtus tavapärastesse riietesse, ei tundnud end kuidagi teistmoodi ning tegi kogu raseduse vältel rasedusvastaseid süste, vahendab People.

 
 
 
View this post on Instagram

Collector of pegs #mikshens

A post shared by Erin Langmaid (@erinlangmaid) on

Kuid kaks nädalat tagasi pöördus Erini ja tema elukaaslase Daniel Carty (31) maailm pea peale. Neiu tundis end äkki halvasti ja läks WCsse. Kümne minuti pärast oli ta saanud emaks.

 
 
 
View this post on Instagram

The hardest week of our lives, you are my rock. And now you are Isla’s. 2 years with you 💗

A post shared by Erin Langmaid (@erinlangmaid) on

"Kuulsin karjatust ja jooksin kohale ja nägin väiksekest ja mõtlesin: "Oot, neid on ju kaks,"" meenutas ootamatult isaks saanud Daniel "7 Newsile" oma šokki tütar Isla nägemisel. Šokist sai paanika: ta märkas, et beebi ei hinga. Mees helistas kiirabisse ning sai dispetšeri juhendusel lapsukese hingamise taastatud. See päästis Isla elu. Beebi ja ema viidi haiglasse, kuid nüüd on kõik korras. Erin ja Daniel on saanud ootamatu elukorraldusega harjuda ning nimetavad Islat naljatamisi oma väikeseks legendiks.