Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
16. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 17. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on seltskonnas lööki. Oskad viisakalt ja muljetavaldavalt käituda, jätad esimesest hetkest endast positiivse mulje. Kerge on vestlust alustada ka võõraste inimestega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vanema põlvkonnaga on lihtne ühist keelt leida. Pole vaja hakata rääkima tõsistest asjadest, leia mõlemale poolele huvi pakkuvaid igapäevaseid teemasid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tutvuste loomine ja info vahetamine kujuneb vägagi meeldivaks. Kontakti loomiseks piisab sõbralikust naeratusest, juttu jätkub kauemaks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hommikul võib sind haarata hirm, et sa ei jõua asjadega õigeks ajaks valmis. Kui kohe otsast alustad, lõpetad kohustuslikud toimetused õigel ajal ja saad õhtul kallima seltsi nautida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea päev sõpradega kohtumiseks, et lihtsalt lõbutseda ja lobiseda. Lõppev töö on toonud palju emotsioone ja muljeid, mida on hea vahetada, mille üle saab ka naerda.

Neitsi
23. august – 22. september

Ka kõrgemal positsioonil olevad isikud näitavad oma pehmemat, inimlikumat poolt. Võid kellegagi neist töövälisel ajal isiklikul teemal mõtteid vahetada, see on täitsa lõbus.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui su südames möllavad kuumad tunded, siis pole küll mingit mõtet neid peita või alla suruda. Väljenda end julgelt, avalda armastust!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mingid rahaasjad, mida sa ehk isegi peljanud oled partneritega jutuks võtta, lahenevad üllatavalt kergelt ja kiirelt. Elu on lihtsam, kui sulle seni tundunud on.

Ambur
22. november – 21. detsember

Viisakas käitumine ja klientidest hoolimine on eduka äri toimimise aluseks. Enne kui teenust või kaupa pakkuda jõuad, tuleb luua sobilik meeleolu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuarArmastus on elus kõige tähtsam, muud teemad jäävad paratamatult tagaplaanile. Kui oled suhtes, tee nüüd kallima elu huvitavaks, paku talle põnevaid üllatusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hea päev suhete arendamiseks. Kui end üksildasena tunned, siis tule lihtsalt kodust välja, mine mõnele üritusele või koosviibimisele. Küll näed – sul on täna lööki!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kohustusi on täna lihtne täita, eriti juhul, kui saad seda teha koos meeldiva kaaslasega. Väga raskeid ülesandeid sa siiski enda peale võtta ei taha, tegeled pigem lihtsate pisiasjadega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uuel eluaastaringil on tööalane edu ning tunnustus sulle väga tähtsad. Ehkki kokku tuleb puutuda emotsionaalsete inimestega ja muutlike oludega, tasub sul endasse uskuda, alati kindlaks ja rahulikuks jääda. Sulle pakuvad tuge vanemad, auväärsed inimesed. Suudad kiireid otsuseid teha ja julgelt tegutseda.