Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 16. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ilmselt oled lahkes meeleolus. Lubad midagi head või ilusat nii endale kui kallitele inimestele. Kui poodidesse niisama uudistama lähed, võib ootamatult palju raha kuluda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind ümbritsevad toredad ja lahked inimesed, mõnus on nendega koos lõbusalt aega veeta ja elu nautida. Meessoost Sõnnidel laabuvad hästi suhted daamidega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Küllap ekslevad su mõtted mineviku radadel või võtad ette väljasõidu lapsepõlvemaile. Kohtumised vanade tuttavatega kujunevad soojaks ja südamlikuks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea päev kas armastatud inimese või lähedaste sõpradega koos olemiseks. Hõrgud söögid-joogid maitsevad nüüd eriti hästi, figuuri polegi nii kerge hoida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tasub ette võtta midagi meelelahutuslikku, samas aga arendavat. On hea päev väljasõiduks, aga ka selleks, et osaleda näiteks mingil koolitusel, kus saab loovust kasutada.

Neitsi
23. august – 22. september

Tasub ilusast päevast rõõmu tunda. Aeg sobib selleks, et sugulastele külla minna või nad enda poole kutsuda. Ilmselt naudid ka söögitegemist või küpsetamist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Aeg sobib külaliste võõrustamiseks. Tunned end hästi koos inimestega, kes on su kõrval juba ammust ajast. Kui sul on kellegagi ebakõlasid olnud, on kerge lepitust otsida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Lihtsalt ole koos armastatud inimesega, rahulikult ja kiirustamata. Teineteise jaoks aja võtmine loob usaldusliku õhkkonna, saate üksteisele seni varjul olnud saladusi pihtida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Rahakotirauad avanevad kergesti, kui midagi ilusat ja pilkupüüdvat sulle silma jääb. Mugavus ja luksus on sinu jaoks ahvatlevad, tööd murda sa täna ei viitsi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid endale laisklemist ja lõbutsemist lubada. Tahad olla inimeste hulgas. Oled edev, sulle meeldib end ilusasti riidesse panna ja vastassooliste imetlevaid pilke nautida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oskad suurepäraselt ühendada meeldiva kasulikuga. See, mis on kasulik tervisele, võib samas olla lõbus ja mänguline. Ka lahjemat sorti road võivad väga maitsvad olla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kõige parem on olla koos sõpradega. Jutuajamised kisuvad huvitavaks. Küllap saad omajagu põnevat kõmu ja klatši kuulda, tõsiste teemade lahkamiseks sul ilmselt isu ei ole.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval eluaastaringil väldi enese liigset takka sundimist. Mõnikord võid endale vabalt ka niisama vedelemist ja elu nautimist lubada. Kõige tähtsamale kohale maailmas sea iseennast, alles seejärel tulevad muud suhted, armastatud partner ja pere, ning töökohustused ja karjäärivõimalused.