Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Müstika
15. november 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 18.–24. NOVEMBER | Vähk on nädala alguses segaduses, Neitsit vaevab armukadedus

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

VÄHK on nädala algul segaduses, tahaks midagi, aga mida? Ühel hetkel üht, teisel teist. Nädala keskpaik toob natukene selgust, vähemalt selles osas, et mida te tahate. Teil on vaja ellu värsket tuult, istute oma troonil nii kindlalt, et teil on lihtsalt igav. Ükskõik mille uuega praegu tegelema hakkate, mõjub see teile hästi. Lausa nii hästi, et unustate kõik muud mured ära. Leidke see uus väljakutse.

LÕVI on sel nädalal salapärane, jätate kõiges pool enda teada. Sellest on muide ka kasu. Teil on palju energiat, aga ärge seda tühja kulutage. Kipute liiga palju enda kanda võtma, samas saate kõigega ka hakkama, aga hoidke ikkagi oma energiat. Sel nädalal ootab teid ees ka palju uut ja põnevat, uudiseid ja üllatusi jagub. Nii mõnigi Lõvi alustab uue ettevõtmisega ja nii mõnigi saab titeuudise.

NEITSI nädala esimene pool on üks kõhkluste ja kahtluste jada. Teid vaevab armukadedus, siis saate sellest jälle jagu, te ehitate ja lõhute. Olete nõudlik ja sõjakas. Nädala keskpaigas tegeleb Neitsi aga suhetega, uus algus koos hirmude ja kartusega väljuda oma turvatsoonist. Sama kehtib ka teie töö puhul, kõhklete sel nädalal muudatuste ees, aga teete need siiski teoks. Tööl on teil tunne, et teie ainsana teete midagi, kõik vaatavad teile otsa. Nädala lõpus olete enda üle uhke.

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.